Integratie Dotcomsport met AIONSPORTS

AIONSPORTS biedt sport organisaties wedstrijd analyses en trainingen aan in Virtual Reality. Spelers leren sneller in een 3-dimensionale omgeving die overeenkomt met de werkelijkheid. AIONSPORTS biedt clubs virtuele tactische wedstrijd analyses en cognitieve trainingen aan zonder fysieke belasting van de spelers en volgens de filosofie van de club.

De voordelen van deze integratie

Round icon Dotcomsport

VR wedstrijdanalyses

Virtualisatie van de wedstrijden in 3D wordt gedaan op basis van positionele data, video en tagging. Beleef specifieke wedstrijdmomenten opnieuw in Virtual Reality vanuit elk perspectief. De coach en speler zijn in staat om tactische discussies aan te gaan ter bevordering van de team prestatie en de ontwikkeling van de speler.

VR training

Coaches ontvangen rapporten over hoe goed hun spelers getraind hebben in de virtuele wereld met een analyse van genomen beslissingen, reactietijden en longitudinale prestaties. De ontwikkelde API maakt het mogelijk de resultaten van de VR training in de performance statistieken van Dotcomclub te bekijken.

Deze integratie zonder aanvullende kosten activeren?

Bekijk de andere integraties

Sport.link
RINUS / KNVB
VTON
JOHAN Sports
SportsAnalysisTV
360SportsIntelligence

Laatste Nieuws

Bekijk hier de allernieuwste updates en berichten omtrent Dotcomsport en haar applicaties.

De vijf succesfactoren voor een goede seizoenstart!

Alles wijst er gelukkig op dat we aankomend seizoen 2021-2022 weer ‘normaal’ mogen gaan voetballen en in competitieverband. Na twee gehaperde seizoenen is een goede voorbereiding nu van cruciaal belang. Het club management platform Dotcomclub biedt de ideale ondersteuning voor iedere voetbalvereniging en technisch kader. In dit artikel worden de vijf succesfactoren voor een goede

Lees verder

De grootste voordelen van een club management platform voor voetbalclubs!

Wil jij ook op een eenvoudige, uniforme en efficiënte manier de resultaten van je voetbalclub maximaliseren? Het club management platform Dotcomclub is, ongeacht het niveau, dé totaaloplossing voor een voetbalorganisatie. De software zorgt voor een gestructureerde opleidingsweg, die bijdraagt aan de optimale ontwikkeling van voetballers. In combinatie met een mobiele telefoon of tablet is dit

Lees verder

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates!

Wil jij ook gebruik maken van het meest complete Club Management Platform?

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.