IMAGINE

DIGITAL INNOVATION WITHOUT BOUNDRIES

 

Uw voordeel

Continuïteit

Dotcomclub biedt u continuïteit en structuur, zodat u niet langer kwetsbaar bent bij verlies van belangrijke technische gegevens.

Direct resultaat

Training en wedstrijd registratie verloopt snel en efficiënt. Uw ingevoerde data is te allen tijde inzichtelijk, óók direct vanaf het veld!

Altijd een stap voor

Wees de competitie altijd een stap voor. Monitor uw spelers, trainingen en wedstrijden in het onderdeel Statistieken, analyseer en anticipeer.

Dé totaaloplossing

Ontdek het meest intuïtieve spelervolgsysteem voor de voetbalwereld! Dotcomclub is dé totaaloplossing voor uw voetbalorganisatie, samengesteld voor en door trainers, coördinatoren en technische commissies van verschillende voetbalorganisaties.

 
Dotcomclub is hét Spelervolgsysteem ontwikkeld in Nederland.
Spelervolgsysteem dotcomclub
Spelervolgsysteem dotcomclub

Een schat aan mogelijkheden

Coördineer uw spelers en stafleden, plan uw wedstrijden, trainingen, beoordelingen en registreer elk detail tijdens de wedstrijd! Scout spelers, upload uw video’s en tag deze middels videoanalyse, voeg uw eigen oefenstof toe aan de bestaande oefenstof bibliotheek en houd iedereen in uw club op de hoogte met het ingebouwde berichtensysteem.

 
Met Dotcomclub zijn uw stafleden ondersteund!

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DEMO AAN

Wij brengen uw data tot leven

Met het Spelervolgsysteem bent u slechts één klik verwijderd van een compleet perspectief omtrent uw organisatie. Door middel van heldere grafische weergaven heeft u direct inzicht in wat er zich afspeelt binnen uw club. Relevante data is eenvoudig op te zoeken en direct te vertalen naar uw opleiding.


Efficiëntie analoog SVS
39%
Efficiëntie digitaal SVS
96%
Spelervolgsysteem dotcomclub
Spelervolgsysteem dotcomclub

Meertalig en divers

Geen ingewikkeld registratieproces, geen gedoe! Ons Spelervolgsysteem biedt u veel mogelijkheden en is eenvoudig te bereiken vanaf uw Desktop PC, Tablet of Smartphone. Training en wedstrijd registratie verloopt snel en efficiënt en is te allen tijde inzichtelijk, óók direct vanaf het veld!

 
Dotcomclub is meertalig en daardoor breed in te zetten binnen uw club, zowel nationaal als internationaal.

Uw stafleden ondersteund

In het Spelervolgsysteem werken al uw stafleden en spelers in dezelfde applicatie. Elke rol binnen de organisatie heeft zijn eigen plek met daarbijhorende relevante informatie. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die onze rollen bieden? Wij hebben hieronder een aantal rollen voor u uitgelicht.

Coördinator

Direct inzicht op de gehele (jeugd) opleiding.
lees meer

Trainer

Trainingen en wedstrijden direct bij de hand!
lees meer

Medisch

Blessures en behandelingen overzichtelijk in beeld.
lees meer

Videoanalist

Analyseer uw eigen video's en tag deze middels Dotcomclub.
lees meer

Scout

Registratie van gescoute spelers en beoordelingen.
lees meer

Speler

De eigen voetballoopbaan altijd inzichtelijk.
lees meer
Aantal actieve voetbalorganisaties (zowel professioneel als amateur)
304
Aantal gebruikers dat werkt met het Spelervolgsysteem
19783
Aantal landen waarin het het Spelervolgsysteem actief is
15
Het gemiddelde cijfer Spelervolgsysteem van onze klanten
9

Een greep uit onze klantenkring

ervaringen van onze gebruikers

“The FAI are very proud to announce a partnership with Dotcomsport, and introduce a new Player Tracking System. It will add an extra dimension for the development of players at our organisation. Coaches will also benefit from the technology as it will be easier to communicate and help the players to develop. The use of the Player Tracking System of Dotcomsports will be a huge step forward in player development.”

Ruud Dokter, FAI High Performance Director

“Om de ontwikkeling van de spelers nog beter inzichtelijk te krijgen is een spelervolgsysteem van groot belang. Na een langdurige zoektocht is Holland Football University uitgekomen bij Dotcomsport, aangezien Dotcomsport op gebruikersgemak uitblonk en alle gewenste zaken in de applicatie geregistreerd kunnen worden.

Daarnaast kunnen de spelers zelf ook hun ontwikkelpunten inzien en bijhouden en zorgt het voor een goede opleidingsweg voor de spelers. Holland Football University wil de kwaliteit van de opleiding waarborgen en kan zodoende vanaf heden alle trainingen en activiteiten op 1 centrale plek bewaren en inzien.”

Mary Kok-Willemsen, Directeur Holland Football University

Dotcomsport geeft ons met het spelervolgsysteem Dotcomclub de mogelijkheid om eenvoudig onze jeugdspelers te monitoren, waarbij alle gegevens in kaart worden gebracht. Het is voor ons een zeer goed communicatiemiddel om te communiceren met spelers, ouders en de amateurclubs waarmee wij samenwerken. Bovendien is er binnen het systeem voor de amateurclubs ook een scala aan oefenstof te vinden.

Henny Lee, Hoofd Jeugdopleiding FC Utrecht

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DEMO AAN