IMAGINE

DIGITAL INNOVATION WITHOUT BOUNDRIES

 

Uw voordeel

Continuïteit

Dotcomsport biedt u continuïteit en structuur, zodat u niet langer kwetsbaar bent bij verlies van belangrijke technische gegevens.

Direct resultaat

Training en wedstrijd registratie verloopt snel en efficiënt. Uw ingevoerde data is ten allen tijden inzichtelijk, óók direct vanaf het sportcomplex.

Gebruiksvriendelijk

Het Talentenvolgsysteem is gebruiksvriendelijk en werkt zeer intuïtief. Zo heeft u alle belangrijke informatie snel bij de hand!

Dé totaaloplossing

Ontdek het meest intuïtieve Talentenvolgsysteem voor de sportwereld! Dotcombond is dé totaaloplossing voor uw bond of vereniging.
Het Talentenvolgsysteem is samengesteld voor en door trainers, coördinatoren en technische commissies van verschillende sportorganisaties. Daarnaast is het programma geheel instelbaar naar de werkwijze van uw eigen sportorganisatie!

 
Dotcombond is geheel af te stemmen op uw sportorganisatie!

Een schat aan mogelijkheden

Coördineer uw sporters en stafleden, plan uw wedstrijden, trainingen, beoordelingen en registreer elk detail tijdens de wedstrijd! De agenda van uw sportorganisatie is geheel flexibel in te richten naar eigen werkwijze, zo kunt u uw sporttesten en overige sportspecifieke afspraken altijd registreren. Scout spelers, upload uw video’s en tag deze middels videoanalyse, voeg uw eigen oefenstof toe aan de bestaande oefenstof bibliotheek en houd iedereen in uw organisatie op de hoogte met het ingebouwde berichtensysteem.

 
Met Dotcombond zijn uw stafleden ondersteund!

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DEMO AAN

Wij brengen uw data tot leven

Met het Talentenvolgsysteem bent u slechts één klik verwijderd van een compleet perspectief omtrent uw vereniging of bond. Door middel van heldere grafische weergaven heeft u direct inzicht in wat er zich afspeelt binnen uw sportorganisatie. Relevante data is eenvoudig op te zoeken en direct te vertalen naar uw opleiding.


Efficiëntie analoog TVS
38%
Efficiëntie digitaal TVS
94%

Meertalig en divers

Geen ingewikkeld registratieproces, geen gedoe! Het Talentenvolgsysteem biedt u veel mogelijkheden en is eenvoudig te bereiken vanaf uw Desktop PC, Tablet of Smartphone. Training, wedstrijd en sporter registratie verloopt snel en efficiënt en is te allen tijde inzichtelijk, óók direct vanaf het sportcomplex!

 
Dotcombond is meertalig en daardoor breed in te zetten binnen uw organisatie, zowel nationaal als internationaal.

Aantal sportorganisaties
13
Aantal gebruikers
2376
Aantal landen
3
Gemiddelde cijfer
8

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DEMO AAN