MEDISCHE STAF

De voordelen voor de Medische Staf

Bepaal je eigen blessurerubrieken, maak je blessurebehandelingen digitaal en monitor vervolgens de voortgang. Creëer inzicht in de rubrieken waaronder de (meeste) blessures vallen, communiceer hierover intern en anticipeer. Geef aan welke spelers wel en welke spelers niet deel kunnen nemen aan de trainingen en wedstrijden. Zo blijf je altijd transparant richting de trainers, spelers en ouders/verzorgers!

Meetgegevens

De opgemeten waarden door de Medische Staf zoals lengte, gewicht en wetpercentage kunnen per speler grafisch worden weergegeven.
 
Indien er meerdere metingen zijn gedurende een of meerdere seizoenen, kan zo onder andere eenvoudig een groeispurt geconstateerd worden.
 
Zo heb je de ontwikkeling van de spelers eenvoudig en duidelijk in beeld!

Rubrieken

Maak je eigen medische rubrieken aan, waaronder je blessures van de spelers kunt plaatsen. Zo krijg je gedurende het seizoen een goed overzicht in welke rubriek(en) de meeste blessuregevallen plaatsvinden.

Je eigen medische rubrieken, direct toepasbaar in je persoonlijke omgeving.

Bekijk de voordelen voor de andere rollen

Trainer
Coördinator
Administratie
Technisch Manager
Speler
Video Analist
Scout

Laatste Nieuws

Bekijk de nieuwste updates en berichten omtrent Dotcomsport en onze applicaties.

Update 16 juli 2020

Vandaag is er een update doorgevoerd in het spelervolgsysteem Dotcomclub. Hierbij een overzicht van de nieuwe functionaliteiten voor u als gebruiker! Kennisbank Dotcomsport heeft voor u als gebruiker een Kennisbank geschreven als vervanging van onze handleidingen. In de Kennisbank vindt u alle informatie omtrent het spelervolgsysteem Dotcomclub. Alle functionaliteiten worden behandeld in verschillende artikelen. U

Lees verder

Corona-proof voetbaltraining!

Goed nieuws! Ook Dotcomclub is Corona-proof, vanaf vandaag zijn namelijk de 1,5 meter oefenvormen toegevoegd aan uw Oefenstof bibliotheek. U kunt in het onderdeel Trainingen een bestaande training bewerken en naar het tabblad Oefenstof gaan. Zodra u hier op [Oefenstof] klikt, vindt u de oefenvormen onder de Teamfunctie 1,5 meter oefenstof. Let op, indien de

Lees verder

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates!

Wil jij ook gebruik maken van het meest complete Club Mangement Platform?