fbpx

Wie is Dotcomsport?

Over Ons

Dotcomsport is in 2008 opgericht en biedt amateur en professionele voetbalclubs en -bonden het meest complete online Club Management Platform. Hiermee kunnen alle betrokkenen in de voetbalorganisatie (spelers en stafleden) zo optimaal mogelijk bezig zijn met het ontwikkelen van spelers, teams, trainers en coaches volgens een uniforme en gestructureerde methodiek.    

Onze drijfveer is wereldwijd zoveel mogelijk spelers, trainers, coaches, teams en clubs op het hoogst van hun kunnen te laten presteren.
Een digitale oplossing voor iedere rol en niveau!

Onze gebruikers betrekken we actief in de ontwikkeling van de applicaties.
Zo komen we samen tot waardevolle en gebruiksvriendelijke producten.

Aantal actieve voetbalorganisaties
(zowel professioneel als amateur)

0
ios-people

Aantal gebruikers dat werkt met het Club Management Systeem

0

Aantal landen waarin het Club Management Systeem gebruikt wordt

0

Het gemiddelde cijfer van onze gebruikers

0

“Wij streven ernaar dat wereldwijd zoveel mogelijk spelers, trainers, coaches, teams en clubs op het hoogst van hun kunnen presteren. Een digitale oplossing voor iedere rol en niveau!”

Johan Henkes Directeur

Voordeel van samenwerken met Dotcomsport

Continuïteit

Dotcomclub biedt u continuïteit en structuur, zodat u niet langer kwetsbaar bent bij verlies van belangrijke technische gegevens.

Direct resultaat

Training en wedstrijd registratie verloopt snel en efficiënt. Uw ingevoerde data is te allen tijde inzichtelijk, óók direct vanaf het veld!

Altijd een stap voor

Wees de tegenstander altijd een stap voor. Monitor uw spelers, trainingen en wedstrijden in het onderdeel Statistieken, analyseer en anticipeer!

Doorontwikkeling

We zijn continu bezig met het verder ontwikkelen van het platform. Onze gebruikers betrekken we actief in de ontwikkeling hiervan. Zo komen we samen tot waardevolle en gebruiksvriendelijke producten.

Snelle implementatie

Na het afsluiten van de licentie, bieden we actieve begeleiding van de uitrol in de club. Deze bestaat uit fysieke en/of online trainingssessies. Ook krijg je toegang tot onze online Academy met diverse video’s en online webinars over het gebruik van het platform.  

Ons team staat voor je klaar

Johan Henkes

Directeur

Lotte Schiphof

Operations Manager

Jesse Oving

Sales & Support Manager

Mark Verbeek

International Accountmanager

Stijn Bos

Sales & Support

Ruben Schipper

Support

Ervaringen bestaande gebruikers

Mary Kok-Willemsen
Mary Kok-Willemsen
Directeur Holland Football University
Lees verder
"Om de ontwikkeling van de spelers nog beter inzichtelijk te krijgen is een spelervolgsysteem van groot belang. Na een langdurige zoektocht is Holland Football University uitgekomen bij Dotcomsport, aangezien Dotcomsport op gebruikersgemak uitblonk en alle gewenste zaken in de applicatie geregistreerd kunnen worden. Daarnaast kunnen de spelers zelf ook hun ontwikkelpunten inzien en bijhouden en zorgt het voor een goede opleidingsweg voor de spelers. Holland Football University wil de kwaliteit van de opleiding waarborgen en kan zodoende vanaf heden alle trainingen en activiteiten op 1 centrale plek bewaren en inzien."
Henny Lee
Henny Lee
Hoofd Jeugdopleiding FC Utrecht
Lees verder
"Dotcomsport geeft ons met het spelervolgsysteem Dotcomclub de mogelijkheid om eenvoudig onze jeugdspelers te monitoren, waarbij alle gegevens in kaart worden gebracht. Het is voor ons een zeer goed communicatiemiddel om te communiceren met spelers, ouders en de amateurclubs waarmee wij samenwerken. Bovendien is er binnen het systeem voor de amateurclubs ook een scala aan oefenstof te vinden."
Ruud Dokter
Ruud Dokter
FAI High Performance Director
Lees verder
"The FAI are very proud to announce a partnership with Dotcomsport, and introduce a new Player Tracking System. It will add an extra dimension for the development of players at our organisation. Coaches will also benefit from the technology as it will be easier to communicate and help the players to develop. The use of the Player Tracking System of Dotcomsports will be a huge step forward in player development."
Vorige
Volgende

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates!

Wil jij ook gebruik maken van het meest complete Club Management Platform?

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.