fbpx

Webinar 'Winterstop evaluatie en beoordeling (staf en spelers)'
8 december, 19:00 CET

MELD JE NU AAN!

De winterstop staat voor de deur en het is tijd om de spelers en staf te beoordelen op hun prestaties tijdens de eerste seizoenshelft. In een beoordeling blik je terug op de eerste seizoenshelft, wat er goed ging en waar verbetering mogelijk is. Tijdens de beoordeling kan je bespreken wat de verwachtingen zijn voor de tweede seizoenshelft. Het geven van een goed onderbouwde beoordeling, is dan ook heel erg belangrijk voor een team.

Op 8 december organiseren wij het webinar ‘Winterstop evaluatie en beoordeling (staf en spelers)’, waarin wij laten zien hoe je optimaal beoordelingen kan geven en hoe je je organisatie kan evalueren aan de hand van eigen samengestelde beoordelingsformulieren. De oplossingen van Dotcomsport geven jou als trainer of als Technisch Manager de mogelijkheden om beoordelingen en evaluaties overzichtelijk bij te houden en voor te bereiden. Tijdens de webinar laten wij zien hoe je dit optimaal doet.

De stafleden of spelers die jij beoordeelt kunnen uiteraard ook zichzelf beoordelen. Dit wordt voor jou direct zichtbaar en zo kan jij altijd jouw beoordelingen vergelijken met die van bijvoorbeeld een trainer. Zo blijf je als organisatie altijd transparant. Elkaar beoordelen en feedback geven zorgt voor een persoonlijke band met de staf en spelers. Daarnaast kan je elkaar aanspreken op zijn/haar ontwikkel punten en op mogelijk onwenselijk gedrag.

Wil jij tijdens de winterstop jouw organisatie optimaal beoordelen en evalueren, zodat je weet waar je als team of individu in kan ontwikkelen voor het komende seizoenshelft? Meld je dan nu aan en mis dit webinar niet!

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.