Integratie Dotcomsport met Foys

Focus On Your Sport (Foys) is de tegenhanger van Sportlink. Waar Sportlink in Nederland ontzorgt op het gebied van club- en bondsadministratie, werken wij in het buitenland samen met Foys. 

De voordelen van deze integratie

Round icon Dotcomsport

Administratie gekoppeld

Als een bond of een club in het buitenland gebruik maakt van Foys, wordt automatisch de bondsadministratie gekoppeld aan het Dotcomsport spelervolgsysteem en is het 1 geïntegreerd systeem.

Competitiemanagement geïntegreerd

Ook het competitiemanagement is volledig geïntegreerd, dus ook standen uitslagen en programma’s komen automatisch in het Dotcomsport spelervolgsysteem.

Deze integratie zonder aanvullende kosten activeren?

Bekijk onze andere integraties

VTON
RINUS/KNVB
JOHAN Sports
SportsAnalysisTV
360 sports intelligence

Laatste Nieuws

Bekijk hier de allernieuwste updates en berichten omtrent Dotcomsport en haar applicaties.

Update 16 juli 2020

Vandaag is er een update doorgevoerd in het spelervolgsysteem Dotcomclub. Hierbij een overzicht van de nieuwe functionaliteiten voor u als gebruiker! Kennisbank Dotcomsport heeft voor u als gebruiker een Kennisbank geschreven als vervanging van onze handleidingen. In de Kennisbank vindt u alle informatie omtrent het spelervolgsysteem Dotcomclub. Alle functionaliteiten worden behandeld in verschillende artikelen. U

Read More

Corona-proof voetbaltraining!

Goed nieuws! Ook Dotcomclub is Corona-proof, vanaf vandaag zijn namelijk de 1,5 meter oefenvormen toegevoegd aan uw Oefenstof bibliotheek. U kunt in het onderdeel Trainingen een bestaande training bewerken en naar het tabblad Oefenstof gaan. Zodra u hier op [Oefenstof] klikt, vindt u de oefenvormen onder de Teamfunctie 1,5 meter oefenstof. Let op, indien de

Read More

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates!

Wil jij ook gebruik maken van het meest complete Club Management Platform?