fbpx

BOND OF FEDERATIE

De voordelen voor een Bond of Federatie

Bonden kunnen werken met het Bond Management Platform om gegevens van de teams, spelers en stafleden van de nationale (jeugd) teams te registreren. Via de bond kan elke club in het land ook toegang krijgen tot een licentie.

Dotcomsport kan deze licenties aanpassen met de look en feel van de bond zodat het systeem echt iets is wat de bond de clubs kan aanbieden.

Rollen

Trainers, coördinatoren, scouts, medische staf, videoanalisten, administratoren en ouders/spelers kunnen allemaal data en gegevens inzien en delen op één uniform platform. Hierdoor ontstaat een situatie waarin alle informatie omtrent clubs, teams, stafleden en spelers wordt gecentraliseerd. 

Bekijk uitgebreide informatie over alle rollen. 

Relatie tussen Bond en Clubs

Individuele bonden kunnen clubs voorzien van een bepaald curriculum en/of oefeningen (middels een op maat in te richten oefenstof bibliotheek) om spelers op een bepaalde manier te ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld ook met spelerevaluaties. Door alle clubs hun spelers volgens dezelfde criteria en principes te beoordelen, zal de relatie tussen de bond en de clubs versterkt worden. 

Integraties met Partners

Dotcomsport gelooft in het samenwerken met andere bedrijven die een bond ten goede kunnen komen en het systeem nog completer kunnen maken. Dotcomsport kan dienen als de complete database met voetbaltechnische data waar alle informatie van de nationale (jeugd) teams, opleidingen en clubs in stromen.

Via API’s is er een mogelijkheid om te integreren met huidige administratie (FOYS), tagging (Sportscode), videoanalyse (SportsAnalysis) en GPS (JOHAN Sports) add-ons en partners.

Bekijk de voordelen voor alle rollen

Trainer
Coördinator
Technisch Manager
Speler
Medische Staf
Video Analist
Scout

Laatste Nieuws

Bekijk de nieuwste updates en berichten omtrent Dotcomsport en onze applicaties.

Interview met een gebruiker van Dotcomsport

Dotcomsport heeft meer dan 200.000 gebruikers, verspreid over 23 verschillende landen. Iedereen heeft zijn eigen ervaring met het systeem en de communicatie met Dotcomsport. Vandaag ontmoeten we één van de gebruikers van ons Club Management Systeem Dotcomclub: Wim Hagenbeek van ASV Dronten. We hebben hem een aantal vragen gesteld over de samenwerking met Dotcomsport en hoe hij het tot nu toe ervaart.
Wim is al ruim 20 jaar jeugd/senior trainer bij verschillende clubs. Hij is momenteel bezig met het neerzetten van ASV Dronten en gebruikt hiervoor ondere andere Dotcomclub.

Lees verder

Next Level Voetbalclub Checklist

Clubs zijn continu bezig om zichzelf te ontwikkelen en te verbeteren. Software zoals de producten van Dotcomsport helpt hierbij. Bij Dotcomsport horen we echter vaak dat clubs het lastig vinden om een overzicht te krijgen van de beschikbare opties voor software.  Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van de verschillende soorten software. Met als doel

Lees verder

MVV kan via Dotcomsport alle spelers op de voet volgen

MVV Maastricht heeft een flinke stap gezet op weg naar verdere professionalisering van de organisatie. Zo heeft de club deze week een samenwerkingsovereenkomst getekend met Dotcomsport.Dit betekent dat MVV Maastricht de komende seizoenen aan de slag gaat met het Clubmanagement systeem Dotcomclub. Dotcomsport levert haar systeem inmiddels in 23 verschillende landen aan ruim 500 verschillende

Lees verder

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates!

Wil jij ook gebruik maken van het meest complete Club Management Platform?

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.