BOND OF FEDERATIE

De voordelen voor een Bond of Federatie

Bonden kunnen werken met het Bond Management Platform om gegevens van de teams, spelers en stafleden van de nationale (jeugd) teams te registreren. Via de bond kan elke club in het land ook toegang krijgen tot een licentie.

Dotcomsport kan deze licenties aanpassen met de look en feel van de bond zodat het systeem echt iets is wat de bond de clubs kan aanbieden.

Rollen

Trainers, coördinatoren, scouts, medische staf, videoanalisten, administratoren en ouders/spelers kunnen allemaal data en gegevens inzien en delen op één uniform platform. Hierdoor ontstaat een situatie waarin alle informatie omtrent clubs, teams, stafleden en spelers wordt gecentraliseerd. 

Bekijk uitgebreide informatie over alle rollen. 

Relatie tussen Bond en Clubs

Individuele bonden kunnen clubs voorzien van een bepaald curriculum en/of oefeningen (middels een op maat in te richten oefenstof bibliotheek) om spelers op een bepaalde manier te ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld ook met spelerevaluaties. Door alle clubs hun spelers volgens dezelfde criteria en principes te beoordelen, zal de relatie tussen de bond en de clubs versterkt worden. 

Integraties met Partners

Dotcomsport gelooft in het samenwerken met andere bedrijven die een bond ten goede kunnen komen en het systeem nog completer kunnen maken. Dotcomsport kan dienen als de complete database met voetbaltechnische data waar alle informatie van de nationale (jeugd) teams, opleidingen en clubs in stromen.

Via API’s is er een mogelijkheid om te integreren met huidige administratie (FOYS), tagging (Sportscode), videoanalyse (SportsAnalysis) en GPS (JOHAN Sports) add-ons en partners.

Bekijk de voordelen voor alle rollen

Trainer
Coördinator
Technisch Manager
Speler
Medische Staf
Video Analist
Scout

Laatste Nieuws

Bekijk de nieuwste updates en berichten omtrent Dotcomsport en onze applicaties.

Dotcomsport gaat samenwerken aan sportprogramma Saoedi-Arabië

Saoedi-Arabië wil talent van miljoen kinderen meten met Nederlandse software Dotcomsport Het Nederlands bedrijf Dotcomsport maakt software waarmee de prestaties van sporters gemeten en verbeterd kunnen worden. Het bedrijf scoort een deal in Saoedi-Arabië. De Mahd Academy, een overheidsprogramma dat sportprogramma’s beheert, gaat met Dotcomsport in zee. De ambitie van Saoedi-Arabië is om de komende

Lees verder

Update 16 juli 2020

Vandaag is er een update doorgevoerd in het spelervolgsysteem Dotcomclub. Hierbij een overzicht van de nieuwe functionaliteiten voor u als gebruiker! Kennisbank Dotcomsport heeft voor u als gebruiker een Kennisbank geschreven als vervanging van onze handleidingen. In de Kennisbank vindt u alle informatie omtrent het spelervolgsysteem Dotcomclub. Alle functionaliteiten worden behandeld in verschillende artikelen. U

Lees verder

Corona-proof voetbaltraining!

Goed nieuws! Ook Dotcomclub is Corona-proof, vanaf vandaag zijn namelijk de 1,5 meter oefenvormen toegevoegd aan uw Oefenstof bibliotheek. U kunt in het onderdeel Trainingen een bestaande training bewerken en naar het tabblad Oefenstof gaan. Zodra u hier op [Oefenstof] klikt, vindt u de oefenvormen onder de Teamfunctie 1,5 meter oefenstof. Let op, indien de

Lees verder

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates!

Wil jij ook gebruik maken van het meest complete Club Management Platform?