fbpx

BOND OF FEDERATIE

De voordelen voor een Bond of Federatie

Bonden kunnen werken met het Bond Management Platform om gegevens van de teams, spelers en stafleden van de nationale (jeugd) teams te registreren. Via de bond kan elke club in het land ook toegang krijgen tot een licentie.

Dotcomsport kan deze licenties aanpassen met de look en feel van de bond zodat het systeem echt iets is wat de bond de clubs kan aanbieden.

Rollen

Trainers, coördinatoren, scouts, medische staf, videoanalisten, administratoren en ouders/spelers kunnen allemaal data en gegevens inzien en delen op één uniform platform. Hierdoor ontstaat een situatie waarin alle informatie omtrent clubs, teams, stafleden en spelers wordt gecentraliseerd. 

Bekijk uitgebreide informatie over alle rollen. 

Relatie tussen Bond en Clubs

Individuele bonden kunnen clubs voorzien van een bepaald curriculum en/of oefeningen (middels een op maat in te richten oefenstof bibliotheek) om spelers op een bepaalde manier te ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld ook met spelerevaluaties. Door alle clubs hun spelers volgens dezelfde criteria en principes te beoordelen, zal de relatie tussen de bond en de clubs versterkt worden. 

Integraties met Partners

Dotcomsport gelooft in het samenwerken met andere bedrijven die een bond ten goede kunnen komen en het systeem nog completer kunnen maken. Dotcomsport kan dienen als de complete database met voetbaltechnische data waar alle informatie van de nationale (jeugd) teams, opleidingen en clubs in stromen.

Via API’s is er een mogelijkheid om te integreren met huidige administratie (FOYS), tagging (Sportscode), videoanalyse (SportsAnalysis) en GPS (JOHAN Sports) add-ons en partners.

Bekijk de voordelen voor alle rollen

Trainer
Coördinator
Technisch Manager
Speler
Medische Staf
Video Analist
Scout

Laatste Nieuws

Bekijk de nieuwste updates en berichten omtrent Dotcomsport en onze applicaties.

Gibraltar Football Association & Dotcomsport worden partners

Dotcomsport gaat samenwerken Gibraltar Football Association (GFA) om een zo’n compleet mogelijke oplossing aan te bieden. GFA gaat per direct gebruik maken van het Management Systeem Dotcomclub en er is een overeenkomst gesloten voor de komende 3 jaar.   Dotcomclub zal door GFA gebruikt worden als gecentraliseerd platform en zal de Federatie gaan helpen bij het

Lees verder

Team van het jaar

Het nieuwe seizoen is van start gegaan en dit betekent dat we weer optimaal gebruik kunnen maken van het Club Management Platform Dotcomclub. Hoe actiever Dotcomclub wordt bijgehouden, hoe beter overzicht je hebt van de prestaties van jouw team en spelers. Dit seizoen gaan wij op zoek naar het Team van het Jaar. Meedoen is

Lees verder

FC Abcoude en Dotcomsport slaan de handen ineen!

Op sportpark De Hollandse Kade vond op maandag 20 september de uitlevering plaats van het spelervolgsysteem Dotcomclub voor FC Abcoude. Trainers van de club werden geïnformeerd over het spelervolgsysteem door Jesse Oving, Sales en Support Manager van Dotcomsport. FC Abcoude en Dotcomsport slaan de handen ineen en gaan de komende jaren samenwerken met het spelervolgsysteem

Lees verder

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates!

Wil jij ook gebruik maken van het meest complete Club Management Platform?

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.