BOND OF FEDERATIE

De voordelen voor een Bond of Federatie

Bonden kunnen werken met het Bond Management Platform om gegevens van de teams, spelers en stafleden van de nationale (jeugd) teams te registreren. Via de bond kan elke club in het land ook toegang krijgen tot een licentie.

Dotcomsport kan deze licenties aanpassen met de look en feel van de bond zodat het systeem echt iets is wat de bond de clubs kan aanbieden.

Rollen

Trainers, coördinatoren, scouts, medische staf, videoanalisten, administratoren en ouders/spelers kunnen allemaal data en gegevens inzien en delen op één uniform platform. Hierdoor ontstaat een situatie waarin alle informatie omtrent clubs, teams, stafleden en spelers wordt gecentraliseerd. 

Bekijk uitgebreide informatie over alle rollen. 

Relatie tussen Bond en Clubs

Individuele bonden kunnen clubs voorzien van een bepaald curriculum en/of oefeningen (middels een op maat in te richten oefenstof bibliotheek) om spelers op een bepaalde manier te ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld ook met spelerevaluaties. Door alle clubs hun spelers volgens dezelfde criteria en principes te beoordelen, zal de relatie tussen de bond en de clubs versterkt worden. 

Integraties met Partners

Dotcomsport gelooft in het samenwerken met andere bedrijven die een bond ten goede kunnen komen en het systeem nog completer kunnen maken. Dotcomsport kan dienen als de complete database met voetbaltechnische data waar alle informatie van de nationale (jeugd) teams, opleidingen en clubs in stromen.

Via API’s is er een mogelijkheid om te integreren met huidige administratie (FOYS), tagging (Sportscode), videoanalyse (SportsAnalysis) en GPS (JOHAN Sports) add-ons en partners.

Bekijk de voordelen voor alle rollen

Trainer
Coördinator
Technisch Manager
Speler
Medische Staf
Video Analist
Scout

Laatste Nieuws

Bekijk de nieuwste updates en berichten omtrent Dotcomsport en onze applicaties.

De vijf succesfactoren voor een goede seizoenstart!

Alles wijst er gelukkig op dat we aankomend seizoen 2021-2022 weer ‘normaal’ mogen gaan voetballen en in competitieverband. Na twee gehaperde seizoenen is een goede voorbereiding nu van cruciaal belang. Het club management platform Dotcomclub biedt de ideale ondersteuning voor iedere voetbalvereniging en technisch kader. In dit artikel worden de vijf succesfactoren voor een goede

Lees verder

De grootste voordelen van een club management platform voor voetbalclubs!

Wil jij ook op een eenvoudige, uniforme en efficiënte manier de resultaten van je voetbalclub maximaliseren? Het club management platform Dotcomclub is, ongeacht het niveau, dé totaaloplossing voor een voetbalorganisatie. De software zorgt voor een gestructureerde opleidingsweg, die bijdraagt aan de optimale ontwikkeling van voetballers. In combinatie met een mobiele telefoon of tablet is dit

Lees verder

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates!

Wil jij ook gebruik maken van het meest complete Club Management Platform?

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.