fbpx

Het meest complete Club Management Platform

Dotcomsport is dé totaaloplossing voor bonden en voetbalclubs, zowel amateur als prof.  Het Club Management Platform inclusief Spelervolgsysteem is samengesteld voor en door trainers, coördinatoren en technische commissies van verschillende sportorganisaties. Daarnaast is het programma geheel instelbaar naar de werkwijze van je eigen sportorganisatie!

TRAINER

Monitor de vorderingen van je spelers, bereid trainingen en wedstrijden digitaal voor, analyseer en anticipeer. Wees de tegenstanders altijd een stap voor met het spelervolgsysteem Dotcomclub. Houdt alle zaken van je team op een gestructureerde manier bij en communiceer met de spelers en ouders/verzorgers!

COÖRDINATOR

Direct inzicht op de gehele (jeugd)opleiding van de voetbalorganisatie. Coördineer je trainers en monitor in de statistieken eenvoudig de data van de spelers die trainers invoeren. Alle interne zaken digitaal en op één plaats wat zorgt voor continuïteit en een uniforme werkwijze!

ADMINISTRATOR

Als Administrator ben je de beheerder van de database en heb je altijd een goed overzicht van de voetbalorganisatie. Met één druk op de knop zie jij hoeveel teams, spelers en stafleden er zijn. Jij kan eenvoudig teams, spelers en stafleden aanmaken en de teamindelingen beheren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle instellingen binnen de licentie!

TECHNISCH MANAGER

Monitor de vorderingen van de stafleden binnen de voetbalorganisatie. Stel je eigen beoordelingsformulieren samen, vul deze in en laat eventueel de stafleden ook zichzelf beoordelen. Zo ben je als voetbalorganisatie altijd transparant en weet je altijd wat je in huis hebt!

SPELER

Als speler kan je jouw profiel, statistieken, beoordelingen, eventuele blessure(s) en video beelden van de trainingen en/of wedstrijden waar en wanneer je wilt bekijken. Ook kan je als speler vragenlijsten/POP formulieren invullen die de trainer of coördinator voor jou heeft klaargezet. Bekijk via de mobiel of laptop daarnaast waar en wanneer je wilt jouw persoonlijke (voetbal)agenda.

MEDISCHE STAF

Bepaal je eigen blessurerubrieken, maak je blessurebehandelingen digitaal en monitor vervolgens de voortgang. Creëer inzicht in de rubrieken waaronder de (meeste) blessures vallen, communiceer hierover intern en anticipeer. Geef aan welke spelers wel en welke spelers niet deel kunnen nemen aan de trainingen en wedstrijden. Zo blijf je altijd transparant richting de trainers, spelers en ouders/verzorgers!

VIDEO ANALIST

Analyseer de teams middels videobeelden met de eenvoudige, of meer geavanceerde, video-analysetool. Tag de fragmenten, beoordeel de spelers en deel de fragmenten vervolgens met de staf en/of speler(s). Bekijk de fragmenten vanaf iedere device, waar en wanneer je wilt!

SCOUT

Bekijk naar welke club je als scout naartoe kunt gaan om je scoutingdatabase te vullen. Je spelersdatabase is overal inzichtelijk, zo kun je de gegevens van gescoute spelers direct invoeren langs het veld. Maak scoutingrapporten aan en voer verschillende zoekopdrachten uit over je gescoute spelers. Zo vind je altijd de juiste speler voor de juiste plek!

Aantal actieve voetbalorganisaties (zowel professioneel als amateur)

0
ios-people

Aantal gebruikers van het Club Management Systeem

0

Aantal landen waarin het Club Management Systeem gebruikt wordt

0

Het gemiddelde tevredenheidscijfer van onze gebruikers

0

Laatste Nieuws

Bekijk de nieuwste updates en berichten omtrent Dotcomsport en onze applicaties.

Interview met een gebruiker van Dotcomsport

Dotcomsport heeft meer dan 200.000 gebruikers, verspreid over 23 verschillende landen. Iedereen heeft zijn eigen ervaring met het systeem en de communicatie met Dotcomsport. Vandaag ontmoeten we één van de gebruikers van ons Club Management Systeem Dotcomclub: Wim Hagenbeek van ASV Dronten. We hebben hem een aantal vragen gesteld over de samenwerking met Dotcomsport en hoe hij het tot nu toe ervaart.
Wim is al ruim 20 jaar jeugd/senior trainer bij verschillende clubs. Hij is momenteel bezig met het neerzetten van ASV Dronten en gebruikt hiervoor ondere andere Dotcomclub.

Lees verder

Samenwerken met Dotcomsport

Om toegang te krijgen tot het Speler Management Platform, dient de club of bond een gebruikersicentie af te nemen. Daarmee krijgen de gebruikers  direct toegang en zijn alle geactiveerde functionaliteiten beschikbaar. Je hebt dan altijd en overal online toegang tot de laatste versie van het platform. Installatie op een computer is niet nodig.

Geschiedenis

Dotcomsport is in 2008 opgericht en biedt amateur en professionele voetbalclubs en -bonden het meest complete online Club Management Platform. Hiermee kunnen alle betrokkenen in de voetbalorganisatie (spelers en stafleden) zo optimaal mogelijk bezig zijn met het ontwikkelen van spelers, teams, trainers en coaches volgens een uniforme en gestructureerde methodiek.    

Doorontwikkeling

Wij zijn continu bezig met het verder ontwikkelen van het platform. Onze gebruikers betrekken we actief in de ontwikkeling hiervan. Zo komen we samen tot waardevolle en gebruiksvriendelijke producten.

Tijdslijn van implementatie en begeleiding

Na het afsluiten van de licentie, bieden we actieve begeleiding van de uitrol in de club. Deze bestaat uit fysieke en/of online trainingssessies. Ook krijg je toegang tot onze online Academy met diverse video’s en online webinars over het gebruik van het platform.

Referenties

Ruim 400 voetbalclubs en -bonden gebruiken ons club management systeem.

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates!

Wil jij ook gebruik maken van het meest complete Club Management Platform?

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.