fbpx

Ontdek het meest complete spelervolgsysteem

Ontdek het meest intuïtieve spelervolgsysteem voor de voetbalwereld! Dotcomclub is dé totaaloplossing voor je voetbalvereniging, samengesteld voor en door trainers, coördinatoren en technische commissies van verschillende voetbalorganisaties.

Een schat aan mogelijkheden

Coördineer je spelers en stafleden, plan je wedstrijden, trainingen, beoordelingen en registreer elk detail tijdens de wedstrijd! Scout spelers, upload video’s en tag deze middels videoanalyse, voeg je eigen oefenstof toe aan de bestaande oefenstof bibliotheek en houd iedereen in de club op de hoogte met het ingebouwde berichtensysteem.

Met Dotcomclub zijn al je stafleden ondersteund!

Je data komt tot leven

Met het Spelervolgsysteem ben je slechts één klik verwijderd van een compleet perspectief omtrent je voetbalclub.

Door middel van heldere grafische weergaven heb je direct inzicht in wat er zich afspeelt binnen je club. Relevante data is eenvoudig op te zoeken en direct te vertalen naar je opleiding.

Meertalig en divers

Geen ingewikkeld registratieproces, geen gedoe! Ons Spelervolgsysteem biedt je veel mogelijkheden en is eenvoudig te bereiken vanaf uw Desktop PC, tablet of smartphone. Training en wedstrijd registratie verloopt snel en efficiënt en is te allen tijde inzichtelijk, óók direct vanaf het veld!

Dotcomclub is meertalig en daardoor breed in te zetten binnen je club, zowel nationaal als internationaal.

Alle stafleden ondersteund

In het Spelervolgsysteem werken alle stafleden en spelers in dezelfde applicatie. Elke rol binnen de organisatie heeft zijn eigen plek met daarbijhorende relevante informatie. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die onze rollen bieden? Bekijk alle verschillende rollen. 

Trainer
Coördinator
Technisch Manager
Speler
Medische Staf
Video Analist
Scout

Laatste nieuws

Bekijk hier de allernieuwste updates en berichten omtrent Dotcomsport en haar applicaties.

Interview met een gebruiker van Dotcomsport

Dotcomsport heeft meer dan 200.000 gebruikers, verspreid over 23 verschillende landen. Iedereen heeft zijn eigen ervaring met het systeem en de communicatie met Dotcomsport. Vandaag ontmoeten we één van de gebruikers van ons Club Management Systeem Dotcomclub: Wim Hagenbeek van ASV Dronten. We hebben hem een aantal vragen gesteld over de samenwerking met Dotcomsport en hoe hij het tot nu toe ervaart.
Wim is al ruim 20 jaar jeugd/senior trainer bij verschillende clubs. Hij is momenteel bezig met het neerzetten van ASV Dronten en gebruikt hiervoor ondere andere Dotcomclub.

Lees verder

Referenties

Ruim 400 voetbalclubs en -bonden gebruiken ons club management systeem.

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates!

Wil jij ook gebruik maken van het meest complete Club Management Platform?

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.