Ontdek het meest complete spelervolgsysteem

Ontdek het meest intuïtieve spelervolgsysteem voor de voetbalwereld! Dotcomclub is dé totaaloplossing voor je voetbalvereniging, samengesteld voor en door trainers, coördinatoren en technische commissies van verschillende voetbalorganisaties.

Een schat aan mogelijkheden

Coördineer je spelers en stafleden, plan je wedstrijden, trainingen, beoordelingen en registreer elk detail tijdens de wedstrijd! Scout spelers, upload video’s en tag deze middels videoanalyse, voeg je eigen oefenstof toe aan de bestaande oefenstof bibliotheek en houd iedereen in de club op de hoogte met het ingebouwde berichtensysteem.

Met Dotcomclub zijn al je stafleden ondersteund!

Je data komt tot leven

Met het Spelervolgsysteem ben je slechts één klik verwijderd van een compleet perspectief omtrent je voetbalclub.

Door middel van heldere grafische weergaven heb je direct inzicht in wat er zich afspeelt binnen je club. Relevante data is eenvoudig op te zoeken en direct te vertalen naar je opleiding.

Meertalig en divers

Geen ingewikkeld registratieproces, geen gedoe! Ons Spelervolgsysteem biedt je veel mogelijkheden en is eenvoudig te bereiken vanaf uw Desktop PC, tablet of smartphone. Training en wedstrijd registratie verloopt snel en efficiënt en is te allen tijde inzichtelijk, óók direct vanaf het veld!

Dotcomclub is meertalig en daardoor breed in te zetten binnen je club, zowel nationaal als internationaal.

Alle stafleden ondersteund

In het Spelervolgsysteem werken alle stafleden en spelers in dezelfde applicatie. Elke rol binnen de organisatie heeft zijn eigen plek met daarbijhorende relevante informatie. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die onze rollen bieden? Bekijk alle verschillende rollen. 

Trainer
Coördinator
Technisch Manager
Speler
Medische Staf
Video Analist
Scout

Laatste nieuws

Bekijk hier de allernieuwste updates en berichten omtrent Dotcomsport en haar applicaties.

Dotcomsport gaat samenwerken aan sportprogramma Saoedi-Arabië

Saoedi-Arabië wil talent van miljoen kinderen meten met Nederlandse software Dotcomsport Het Nederlands bedrijf Dotcomsport maakt software waarmee de prestaties van sporters gemeten en verbeterd kunnen worden. Het bedrijf scoort een deal in Saoedi-Arabië. De Mahd Academy, een overheidsprogramma dat sportprogramma’s beheert, gaat met Dotcomsport in zee. De ambitie van Saoedi-Arabië is om de komende

Lees verder

Update 16 juli 2020

Vandaag is er een update doorgevoerd in het spelervolgsysteem Dotcomclub. Hierbij een overzicht van de nieuwe functionaliteiten voor u als gebruiker! Kennisbank Dotcomsport heeft voor u als gebruiker een Kennisbank geschreven als vervanging van onze handleidingen. In de Kennisbank vindt u alle informatie omtrent het spelervolgsysteem Dotcomclub. Alle functionaliteiten worden behandeld in verschillende artikelen. U

Lees verder

Corona-proof voetbaltraining!

Goed nieuws! Ook Dotcomclub is Corona-proof, vanaf vandaag zijn namelijk de 1,5 meter oefenvormen toegevoegd aan uw Oefenstof bibliotheek. U kunt in het onderdeel Trainingen een bestaande training bewerken en naar het tabblad Oefenstof gaan. Zodra u hier op [Oefenstof] klikt, vindt u de oefenvormen onder de Teamfunctie 1,5 meter oefenstof. Let op, indien de

Lees verder

Referenties

Ruim 400 voetbalclubs en -bonden gebruiken ons club management systeem.

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates!

Wil jij ook gebruik maken van het meest complete Club Management Platform?