fbpx

Ontdek het meest complete spelervolgsysteem

Ontdek het meest intuïtieve spelervolgsysteem voor de voetbalwereld! Dotcomclub is dé totaaloplossing voor je voetbalvereniging, samengesteld voor en door trainers, coördinatoren en technische commissies van verschillende voetbalorganisaties.

Een schat aan mogelijkheden

Coördineer je spelers en stafleden, plan je wedstrijden, trainingen, beoordelingen en registreer elk detail tijdens de wedstrijd! Scout spelers, upload video’s en tag deze middels videoanalyse, voeg je eigen oefenstof toe aan de bestaande oefenstof bibliotheek en houd iedereen in de club op de hoogte met het ingebouwde berichtensysteem.

Met Dotcomclub zijn al je stafleden ondersteund!

Je data komt tot leven

Met het Spelervolgsysteem ben je slechts één klik verwijderd van een compleet perspectief omtrent je voetbalclub.

Door middel van heldere grafische weergaven heb je direct inzicht in wat er zich afspeelt binnen je club. Relevante data is eenvoudig op te zoeken en direct te vertalen naar je opleiding.

Meertalig en divers

Geen ingewikkeld registratieproces, geen gedoe! Ons Spelervolgsysteem biedt je veel mogelijkheden en is eenvoudig te bereiken vanaf uw Desktop PC, tablet of smartphone. Training en wedstrijd registratie verloopt snel en efficiënt en is te allen tijde inzichtelijk, óók direct vanaf het veld!

Dotcomclub is meertalig en daardoor breed in te zetten binnen je club, zowel nationaal als internationaal.

Alle stafleden ondersteund

In het Spelervolgsysteem werken alle stafleden en spelers in dezelfde applicatie. Elke rol binnen de organisatie heeft zijn eigen plek met daarbijhorende relevante informatie. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die onze rollen bieden? Bekijk alle verschillende rollen. 

Trainer
Coördinator
Technisch Manager
Speler
Medische Staf
Video Analist
Scout

Laatste nieuws

Bekijk hier de allernieuwste updates en berichten omtrent Dotcomsport en haar applicaties.

Gibraltar Football Association & Dotcomsport worden partners

Dotcomsport gaat samenwerken Gibraltar Football Association (GFA) om een zo’n compleet mogelijke oplossing aan te bieden. GFA gaat per direct gebruik maken van het Management Systeem Dotcomclub en er is een overeenkomst gesloten voor de komende 3 jaar.   Dotcomclub zal door GFA gebruikt worden als gecentraliseerd platform en zal de Federatie gaan helpen bij het

Lees verder

Team van het jaar

Het nieuwe seizoen is van start gegaan en dit betekent dat we weer optimaal gebruik kunnen maken van het Club Management Platform Dotcomclub. Hoe actiever Dotcomclub wordt bijgehouden, hoe beter overzicht je hebt van de prestaties van jouw team en spelers. Dit seizoen gaan wij op zoek naar het Team van het Jaar. Meedoen is

Lees verder

FC Abcoude en Dotcomsport slaan de handen ineen!

Op sportpark De Hollandse Kade vond op maandag 20 september de uitlevering plaats van het spelervolgsysteem Dotcomclub voor FC Abcoude. Trainers van de club werden geïnformeerd over het spelervolgsysteem door Jesse Oving, Sales en Support Manager van Dotcomsport. FC Abcoude en Dotcomsport slaan de handen ineen en gaan de komende jaren samenwerken met het spelervolgsysteem

Lees verder

Referenties

Ruim 400 voetbalclubs en -bonden gebruiken ons club management systeem.

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates!

Wil jij ook gebruik maken van het meest complete Club Management Platform?

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.