Gebruikerservaringen

Een hart voor onze gebruikers
Bij Dotcomsport hebben we een hart voor voetbal en alles wat hier om draait. Hiertoe behoren ook onze waardevolle gebruikers.
Gebruikers mogen dan ook meedenken in de verdere ontwikkeling van onze volgsystemen. Samen met de sport komen wij zo tot een uniek en gebruiksvriendelijk product. We hebben veel positieve feedback ontvangen van onze huidige gebruikers, deze feedback willen we graag met u delen.

Wij horen graag van u!
Uw feedback is belangrijk voor ons. Mede dankzij uw feedback komen wij tot een prachtig product.
Wilt u ook uw feedback geven? Neem dan Contact met ons op!

“The FAI are very proud to announce a partnership with Dotcomsport, and introduce a new Player Tracking System. It will add an extra dimension for the development of players at our organisation. Coaches will also benefit from the technology as it will be easier to communicate and help the players to develop. The use of the Player Tracking System of Dotcomsports will be a huge step forward in player development.”


Ruud Dokter, FAI High Performance Director

“Om de ontwikkeling van de spelers nog beter inzichtelijk te krijgen is een spelervolgsysteem van groot belang. Na een langdurige zoektocht is Holland Football University uitgekomen bij Dotcomsport, aangezien Dotcomsport op gebruikersgemak uitblonk en alle gewenste zaken in de applicatie geregistreerd kunnen worden.

Daarnaast kunnen de spelers zelf ook hun ontwikkelpunten inzien en bijhouden en zorgt het voor een goede opleidingsweg voor de spelers. Holland Football University wil de kwaliteit van de opleiding waarborgen en kan zodoende vanaf heden alle trainingen en activiteiten op 1 centrale plek bewaren en inzien.”


Mary Kok-Willemsen, Directeur Holland Football University

Dotcomsport geeft ons met het spelervolgsysteem Dotcomclub de mogelijkheid om eenvoudig onze jeugdspelers te monitoren, waarbij alle gegevens in kaart worden gebracht. Het is voor ons een zeer goed communicatiemiddel om te communiceren met spelers, ouders en de amateurclubs waarmee wij samenwerken. Bovendien is er binnen het systeem voor de amateurclubs ook een scala aan oefenstof te vinden.


Henny Lee, Hoofd Jeugdopleiding FC Utrecht

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DEMO AAN

Start vandaag nog!