fbpx

Webinar Next Level Video Analyse
17 November, 19:00 uur

Push your game performance to the next level

MELD JE GRATIS AAN VOOR DE WEBINAR

Iedere trainer/coach ziet tijdens een wedstrijd wel situaties die goed of minder goed zijn gegaan. Een video analyse van de wedstrijd maakt het gemakkelijker voor een trainer om zijn boodschap over te brengen. Beelden zeggen namelijk meer dan woorden. Tijdens het gratis online webinar “Next Level Video Analysis” laten wij jou zien hoe je een wedstrijdanalyse maakt, samen met ……, video analist bij….. .

Tijdens de wedstrijd is het vaak lastig om een tactiek volledig te verbeteren, na de wedstrijd is het handiger om dit te bespreken. Aan de hand van een video analyse kan je verbeterpunten laten zien en deze benadrukken aan spelers.
Het doel van zo’n videoanalyse is dus het ondersteunen van een effectieve ontwikkeling van de spelers en het team. Door de wedstrijden te analyseren kunnen trainers veel kennis en inzicht op doen en dit vervolgens gaan gebruiken in trainingen.
Doordat trainingen meer wedstrijd situatief zullen worden, kunnen spelers, individueel en als team, bij de volgende wedstrijd betere beslissingen nemen op technisch en/of tactisch vlak.

Op 17 november organiseren wij het webinar “Next Level Video Analysis“. Tijdens deze online webinar laten we je zien hoe je met de online videoanalyses, die je met SportsAnalysisTV kunt maken, de prestaties van trainers en spelers helpt te verbeteren. Wij leren je hoe je snel en eenvoudig belangrijke verbeterpunten kan vinden tijdens en na de wedstrijd. Je leert hoe je dit optimaal kan gebruiken en bespreken met je spelers.

Daarnaast gaan we live een wedstrijd analyseren met …….  Hij zal laten zien hoe hij een wedstrijd analyseert en waar hij op let tijdens het maken van de analyse. Een uniek kijkje achter de schermen bij een professionele analist, wat jou zal helpen om zelf nog betere analyses te maken van jouw team.

Wil je dit seizoen video analyses maken om jouw visie beter over te brengen aan je spelers? Meld je nu aan en mis dit niet!

Dit online videoanalyse systeem gebruiken?

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.