fbpx

Blog

Dotcomsport en 360SportsIntelligence slaan handen ineen om sporters nóg meer te ondersteunen

360SportsIntelligence heeft een totaaloplossing voor videoanalyse. Een oplossing voor de hele club waarmee alle wedstrijden en trainingen kunnen worden opgenomen, geanalyseerd en gepresenteerd. Beelden om van te leren en om van te genieten, ongeacht het niveau. 360SportsIntelligence, is er voor iedereen. Inmiddels werkt 360SportsIntelligence met 75 clubs in sporten als voetbal, hockey, volleybal, basketbal en honkbal. De organisatie groeit snel, ook buiten Nederland.

Vanuit de gedachte dat ieder talent, ongeacht zijn of haar niveau, het recht heeft om beter te worden in zijn of haar sport is Dotcomsport de ideale samenwerkingspartner voor 360SportsIntelligence.

Door de beelden van 360SportsIntelligence te integreren met het spelervolgsysteem van Dotcomsport kan het talent nóg beter gevolgd worden. De trainer markeert zijn belangrijkste spelmomenten en wijst hier de betrokken spelers aan toe. De spelers zien dan na de wedstrijd overzichtelijk de clips van de momenten die voor hen relevant zijn. Beelden zeggen meer dan duizend woorden en de clips maken het spelersportfolio compleet.

Frank Maathuis, CEO van 360SportsIntelligence, over de samenwerking: “Dotcomsport is een gerenommeerde naam binnen de sport. Ze heeft een enorme database die wij nu kunnen aanvullen met beelden. De communicatie tussen trainer en speler wordt nog gemakkelijker hierdoor, waardoor wij de individuele sporter nog beter kunnen faciliteren in zijn of haar groei. 360SI ziet met Dotcomsport grote mogelijkheden op verdere uitdieping van het spelervolgsysteem, het aanboren van nieuwe sporten en uitbreiding naar het buitenland.”

Johan Henkes, CEO van Dotcomsport, ziet de 360SI database en camera oplossingen als mooie aanvulling: “Wij liepen vaak op tegen de vraag vanuit verenigingen om ook 360SI te kunnen integreren binnen onze totaaloplossing. Dit is voor ons een absolute meerwaarde, want wij zijn van huis uit een softwarehuis en geen cameraleverancier. Door deze samenwerking krijgen verenigingen toegang tot alle functionaliteiten van 360SI en is de videocontent eenvoudig direct te raadplegen in Dotcomclub. Alle gecodeerde momenten worden automatisch aan de juiste teams gekoppeld binnen het spelervolgsysteem, er zijn geen handmatige acties meer nodig. Bovenal hebben wij veel vertrouwen in de kwaliteit van de oplossing van 360SI. Door haar jarenlange ervaring heeft 360SI bewezen een continue speler te zijn met reeds veel aangesloten verenigingen.”

Als vereniging al klant bij 360SI of Dotcomsport en benieuwd wat dit voor jouw vereniging kan betekenen? Wij nemen hierover binnenkort contact met je op. Indien je als vereniging nu al vragen hebt dan kun je contact opnemen met a.lowenthal@360sportsintelligence.com of j.oving@dotcomsport.nl.

Meer informatie Dotcomsport: www.dotcomsport.nl
Meer informatie 360SportsIntelligence: www.360sportsintelligence.com

Bron: 360SportsIntelligence / www.360sportsintelligence.com

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.