fbpx

Blog

FC Volendam tekent overeenkomst met Dotcomsport

FC Volendam in zee met Dotcomsport.

Betaald voetbal club FC Volendam en Dotcomsport hebben een overeenkomst getekend voor de in gebruikname van het webbased spelervolgsysteem, SportCTM.

FC Volendam realiseert met het spelervolgsysteem de mogelijkheid om de ontwikkeling van de jeugdopleiding structureel vast te leggen (voortgang in de ontwikkeling, resultaten, POP documenten enz.).
Ook wordt de gedoceerde oefenstof bewaard en vindt er kennis uitwisseling plaats tussen de trainers. Het systeem heeft naast het trainersgedeelte ook een inlogportaal voor de spelers waardoor de trainer eenvoudig informatie kan delen met zijn selectie (wedstrijdgegevens, trainingsgegevens, Video analyses etc).

Het implementeren van informatietechnologie (ICT) past in de ontwikkeling van het verder professionaliseren van de FC Volendam jeugdopleiding, omdat de vastgelegde gegevens trainers en coördinatoren ondersteunt in het eenduidig volgen en verder ontwikkelen van visie binnen de jeugdopleiding. Doormiddel van de webbased SportCTM applicatie kunnen alle medewerkers welke rechten hebben in het systeem, overal waar internet voorhanden is, gegevens gaan bijhouden van de spelers of selecties.

Er zal eerst een kleine kern van trainers met het systeem gaan werken waarna de uitrol in seizoen 2011 -2012 gaat plaatsvinden binnen de gehele jeugdopleiding en de in gebruikname van het spelerinlogportaal.

Op de foto v.l.n.r. Stanley van Kesteren (Coördinator onderbouw jeugdopleiding), Arie Obdam (Coördinator technisch- en commerciële zaken) Johan Henkes (Commericieel manager Dotcomsport) en Richard Stricker (Hoofdjeugopleiding)

Bron: FC Volendam / www.fcvolendam.nl

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.