fbpx

Blog

RJO Brabant United tekent overeenkomst met Dotcomsport

De RJO Brabant United heeft met Dotcomsport een overeenkomst getekend voor de ingebruikname van het webbased spelervolgsysteem Dotcomclub.

De RJO (Regionale Jeugd Opleiding) Brabant United realiseert met het spelervolgsysteem de mogelijkheid om de ontwikkeling van de opleiding structureel vast te leggen zoals; voortgang in de ontwikkeling, resultaten, POP documenten enz.

Ook wordt de gedoceerde oefenstof bewaard en vindt er kennis uitwisseling plaats tussen de trainers. Het systeem heeft naast het trainersgedeelte ook een inlogportaal voor de spelers, waardoor de trainer eenvoudig informatie kan delen met zijn selectie zoals planning, wedstrijdgegevens, trainingsgegevens, video analyses etc. Tevens kunnen Scouts, Medische stafleden en Coördinatoren met hun eigen rol inloggen om specifieke zaken te registreren.

Het implementeren van informatietechnologie (ICT) past in de ontwikkeling van het professionaliseren van de RJO Brabant United, omdat de vastgelegde gegevens trainers en coördinatoren ondersteunt in het eenduidig volgen en verder ontwikkelen van visie binnen de opleiding. Doormiddel van de webbased Dotcomclub applicatie kunnen alle medewerkers welke rechten hebben in het systeem, overal waar internet voorhanden is, gegevens gaan bijhouden van de spelers of selecties. Registratie door trainers kan daarnaast zelfs al langs de kant van het veld met de mobiele telefoon of tablet!

Ook de partnerclubs van de RJO kunnen meeprofiteren van deze samenwerking en op eenzelfde wijze gaan monitoren!

Bron: RJO Brabant United / www.fcdenbosch.nl

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.