Rollen overzicht

Rollen binnen het Spelervolgsysteem
In het Spelervolgsysteem werken al uw stafleden en spelers in dezelfde applicatie. Elke rol binnen uw organisatie heeft zijn eigen plek met daarbijhorende relevante informatie. Benieuwd wat onze applicatie per rol bied? Wij hebben hieronder een aantal rollen voor u uitgelicht.

Coördinator

Direct inzicht op de gehele (jeugd) opleiding.
lees meer

Trainer

Trainingen en wedstrijden direct bij de hand!
lees meer

Medisch

Blessures en behandelingen overzichtelijk in beeld.
lees meer

Videoanalist

Analyseer uw eigen video’s en tag deze middels Dotcomclub.
lees meer

Scout

Registratie van gescoute spelers en beoordelingen.
lees meer

Speler

De eigen voetballoopbaan altijd inzichtelijk.
lees meer
Coördinator

Coördinator

Direct inzicht op de gehele (jeugd)opleiding van uw voetbalorganisatie.
Coördineer uw trainers en monitor in de statistieken eenvoudig de data van de spelers die trainers invoeren.
Alle interne zaken digitaal en op één plaats wat zorgt voor continuïteit en een uniforme werkwijze!

Team status

Bekijk de resultaten van de teams van uw voetbalorganisatie.
Zodra een trainer zijn wedstrijd of training heeft afgerond, komt deze direct in uw profiel terecht. Navigeer met één druk op de knop direct naar de wedstrijden, kaarten, trainingen of beoordelingen van een team.
 Als coördinator heeft u alle relevante gegevens op één plek.

Interne scout

Voer verschillende zoekopdrachten uit over de interne spelersdatabase. Zoek hierbij op criteria als bijvoorbeeld leeftijd, schotbeen, positie en het aantal doelpunten. Zo vindt u altijd de juiste speler voor de juiste plek en stelt u samen met de TC eenvoudig de (nieuwe) selecties samen!
 Weten wat er speelt binnen uw club, óók vanuit scouting.
Trainer

Trainer

Monitor de vorderingen van uw spelers, bereid uw trainingen en wedstrijden digitaal voor, analyseer en anticipeer. Wees de competitie altijd een stap voor met het spelervolgsysteem Dotcomclub. Houdt alle zaken van uw team op een gestructureerde manier bij en communiceer met de spelers + verzorgers!

Wedstrijden met of zonder koppeling

Alle competitieprogramma’s, uitslagen en standen worden automatisch ingeladen middels de KNVB Dataservice koppeling of Sportlink Club.Data. Bereidt deze wedstrijden digitaal voor, bepaal uw selectie, speelformatie en basisopstelling. Analyseer de wedstrijden, tegenstanders en registreer het wedstrijdverloop!
Het gehele wedstrijdverloop is eenvoudig te registreren tijdens of na de wedstrijd!

Statistieken

Inzicht in diverse overzichten van uw team(s) die zijn gebaseerd op de ingevoerde data. De statistieken worden automatisch berekend door het systeem. Vergelijk onder andere beoordeelde spelers, creëer inzicht in de gemiddelde speeltijd van uw spelers en de speler posities. Bekijk uit welke doelpunt situaties uw team en de tegenstanders het meeste scoren en in welke minuut.
Met één klik op de knop zicht op uw spelers.
Medisch

Medisch

Bepaal uw eigen blessurerubrieken, maak uw blessurebehandelingen digitaal en monitor vervolgens de voortgang. Creëer inzicht in de rubrieken waaronder de (meeste) blessures vallen, communiceer hierover intern en anticipeer. Geef aan welke spelers wel en welke spelers niet deel kunnen nemen aan de trainingen en wedstrijden!

Meetgegevens

De opgemeten waarden door de medische staf, Lengte, Gewicht en Vetpercentage kunnen per speler grafisch worden weergegeven. Indien er meerdere metingen zijn gedurende een of meerdere seizoenen, kan zo onder andere eenvoudig een groeispurt geconstateerd worden.
De ontwikkeling van de spelers eenvoudig in beeld!

Rubrieken

Maak uw eigen rubrieken aan, waaronder u de blessures van de spelers kunt plaatsen. Zo krijgt u gedurende het seizoen een goed overzicht in welke rubriek(en) de meeste blessuregevallen plaatsvinden.

 Uw eigen rubrieken, direct toepasbaar in uw persoonlijke omgeving
Videoanalist

Video analyse

Analyseer de teams middels videobeelden met de eenvoudige video-analysetool. Tag de fragmenten, beoordeel de spelers en deel de fragmenten vervolgens met de staf en/of speler(s). Bekijk de fragmenten vanaf iedere device, waar en wanneer u wilt!

Zoeken

Voer verschillende zoekopdrachten uit over de interne videobeelden. Zoek hierbij op criteria als bijvoorbeeld beoordeling trainer, tegenstander, team en beoordeling video analist. Zo vindt u altijd het juiste videofragment!
 Importeer video tags vanuit SportCode, NACSport, Wyscout en Longomatch!

Delen

Deel de getagte fragmenten met de staf en speler(s). Geef tevens een beoordeling of aantekening mee, zodat de staf of speler hierop kan reageren en zijn/haar eigen mening kan geven.
 Maak uw eigen tags aan en pas deze direct toe!
Scouting

Scout

Bekijk via de te bezoeken clubs waar u als scout naartoe kunt gaan om uw scoutingdatabase te vullen. Uw speler database is overal inzichtelijk, zo kunt u de gegevens van gescoute spelers direct invoeren langs het veld! Maak scoutingrapporten aan, bekijk de financiële gegevens en voer verschillende zoekopdrachten uit over uw gescoute spelers. Zo vindt u altijd de juiste speler voor de juiste plek!

Te bezoeken clubs

Vindt in het onderdeel te bezoeken clubs een overzicht van de club(s) die bezocht moet(en) worden.
Ook vindt u hier uw persoonlijke scoutingagenda en het bijbehorende programma. Deze kunt u uiteraard exporteren naar een PDF bestand, zodat u deze mee kunt nemen tijdens het scouten!
 In één klik een overzicht van te bezoeken clubs.

Zoeken

Voer verschillende zoekopdrachten uit over de externe scoutingdatabase. Zoek hierbij op criteria als bijvoorbeeld leeftijd, positie, lengte, regio en huidige club. Zo vindt u altijd de juiste speler voor de juiste plek!
 Dankzij het intuïtieve zoeksysteem direct het gewenste resultaat in beeld.
Speler

Speler

Bekijk jouw eigen speler profiel, statistieken, beoordelingen, eventuele blessure(s) en video beelden van de trainingen en/of wedstrijden. Vul tevens vragenlijsten in die de trainer of coördinator voor jou heeft klaargezet en heb inzicht in jouw persoonlijke (voetbal)agenda. Dit kan jij allemaal doen vanaf iedere device, waar en wanneer je maar wilt!

Agenda

Zie in één oogopslag welke trainingen, wedstrijden en/of beoordelingsmomenten er staan ingepland voor jou de komende week of maand.
Óf direct een jaaroverzicht genereren waarop dit voor het gehele seizoen wordt getoond.
 In één klik een overzicht van al jouw activiteiten.

Video analyse

Bekijk jouw eigen video beelden van de trainingen en/of wedstrijden waarin jij bent getagt.
Geef een beoordeling of aantekening mee, zodat de staf of video analist hierop kan reageren en zijn mening kan geven.
 Analyseer zelf jouw eigen video beelden en haal zo het optimale uit jezelf!

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DEMO AAN

Start vandaag nog!