fbpx

Blog

Succesvolle bijscholing op Sportpark de Bongerd

Woensdagavond 9-10-2019 vond er een bijscholing plaats van het spelervolgsysteem Dotcomclub.
Op Sportpark De Bongerd werden de trainers van BVV Barendrecht geïnformeerd over het spelervolgsysteem door Jesse Oving.

3e Divisionist BVV Barendrecht werkt al meerdere jaren met Dotcomclub. Om het gebruik te stimuleren en de nieuwe trainers kennis te laten maken met het systeem en Dotcomsport vond er vorige week een bijscholing plaats op locatie.

Het spelervolgsysteem is dé totaaloplossing voor voetbalorganisaties, samengesteld voor en door trainers, coördinatoren en technische commissies van verschillende voetbalorganisaties. Bij het spelervolgsysteem staan eenvoud en betrouwbaarheid centraal en het creëert een uniforme werkwijze voor heel de voetbalorganisatie.

Dotcomclub is in staat om alle geledingen binnen de voetbalorganisatie te ondersteunen. Het systeem waarborgt de continuïteit van de voetbalopleiding en zorgt ervoor dat de club minder kwetsbaar is bij verlies van belangrijk technisch kader.

Ook dient het spelervolgsysteem als stabiel platform binnen de voetbalorganisatie en zorgt het verder voor een gestructureerde en uniforme opleidingsweg, die bijdraagt aan de optimale ontwikkeling van voetballers. De webbased applicatie is, in combinatie met uw mobiele telefoon, pc of tablet, de ideale assistent van iedere (jeugd)trainer/coördinator of Technisch management.

Wij kijken uit naar weer een mooi seizoen samen!

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.