fbpx

Blog

Update April 23, 2020

Vandaag is er een update doorgevoerd in het spelervolgsysteem Dotcomclub. Hierbij een overzicht van de nieuwe functionaliteiten voor u als gebruiker!

Koppeling met Transfermarkt

Met de rollen Hoofdscout en Scout kunt u nu gebruik maken van de koppeling met Transfermarkt. In het onderdeel Overzicht scouting heeft u de mogelijkheid om een nieuwe gescoute speler aan te maken of een bestaande gescoute speler te bewerken. Wanneer u gegevens wilt inladen vanaf de website van Transfermarkt, kunt u op de desktopversie in het tabblad PERSOONLIJKE INFORMATIE klikken op [TRANSFERMARKT].

Zoek de speler op, selecteer deze en neem zodoende alle informatie die bekend is van deze speler op de website Transfermarkt over in Dotcomclub. Hierbij kunt u denken aan volledige naam, geboortedatum, contractduur, afkoopsom, lengte, geboorteland, positie, huidige club, vorige clubs etc.

VIDEO: Dotcomsport x Transfermarkt

Koppeling met VTON

Vanaf heden kunt u vanuit Dotcomclub werken met de VTON koppeling, indien uw club ook een abonnement heeft bij VTON. In het onderdeel Trainingen kan er eenvoudig een link gemaakt worden tussen een training in Dotcomclub en VTON. Zodoende kunt u onder andere oefenstof uit VTON eenvoudig koppelen aan de betreffende training.

Let op, deze koppeling dient door ons geactiveerd te worden. U kunt dit aanvragen via support@dotcomclub.nl. Zodra de koppeling actief is in uw licentie kunt u, nadat u bent ingelogd op de desktopversie van Dotcomclub, links onderin op uw naam klikken. Hier kunt u eenmalig uw VTON inloggegevens invoeren om te koppelen met uw VTON gebruikersaccount.

VIDEO: Dotcomsport x VTON

Statistieken Trainingsblokken en VCT

Nadat de Trainingsblokken zijn toegevoegd aan het onderdeel Trainingen is het nu ook mogelijk om hier statistieken van te generen in grafische overzichten. In het onderdeel Statistieken is er een nieuwe tegel bijgekomen, namelijk Trainingsblokken.

Hier kunt u uw eigen overzichten samenstellen van hoofdonderdelen, subonderdelen of hoofd- en subonderdelen. Uw eigen samengestelde overzichten kunt u vervolgens gebruiken om de statistieken naar voren te halen. Tevens heeft u de mogelijkheid om de VCT voortgang in kaart te brengen in het tabblad VCT. Zodoende kunt u in één oogopslag zien wat u al heeft getraind en waar u bent gebleven!

VIDEO: Statistieken Trainingsblokken

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.