fbpx

Blog

De Treffers spreekt vertrouwen uit in Dotcomsport

Topklasser De Treffers en Dotcomsport hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de komende jaren.
Na een zoektocht naar een spelervolgsysteem is de voetbalvereniging uitgekomen bij het spelervolgsysteem van Dotcomsport. De komende jaren gaan ook zij aan de slag met het spelervolgsysteem Dotcomclub.

De Treffers, opgericht in 1919, is een voetbalvereniging uit het Nederlandse Groesbeek. De topklasser is al twee keer algeheel amateurkampioen van Nederland geweest en drie keer landskampioen van de zondagamateurs. Dotcomsport hoopt dat er nog veel mooie prestaties zullen volgen en dat zij hier een steentje aan kunnen bijdragen met het spelervolgsysteem.

Dotcomsport heeft in samenwerking met trainers, coaches en verenigingsmanagement het spelervolgsysteem Dotcomclub ontwikkeld. De Treffers heeft gekozen voor het gebruiksvriendelijke spelervolgsysteem van Dotcomsport, waar ook een groot aantal jeugdopleidingen/academies van betaald voetbalorganisaties en vele andere amateurverenigingen mee werken. Naast de gebruiksvriendelijkheid van het spelervolgsysteem is de goede ondersteuning vanuit Dotcomsport ook een belangrijke factor.

Het spelervolgsysteem Dotcomclub is, in combinatie met uw mobiele telefoon, pc of tablet, de ideale assistent van iedere (jeugd)trainer/coördinator of Technisch management!Het dient als stabiel platform binnen de voetbalvereniging en zorgt verder voor een gestructureerde en uniforme opleidingsweg, die bijdraagt aan de optimale ontwikkeling van voetballers.

Het systeem waarborgt de continuïteit van de voetbalopleiding en zorgt ervoor dat de club minder kwetsbaar is bij verlies van belangrijk technisch kader. Het spelervolgsysteem is in staat om alle geledingen binnen de voetbalorganisatie te ondersteunen.

Wij wensen De Treffers veel succes en plezier met het spelervolgsysteem Dotcomclub en kijken uit naar een mooie samenwerking.

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.