fbpx

Blog

RKSV DAW kiest voor Dotcomsport

RKSV DAW en Dotcomsport hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend.
Na uitgebreid onderzoek en vergelijkingsmateriaal heeft de voetbalvereniging gekozen voor het spelervolgsysteem van Dotcomsport. De komende jaren gaan ook zij aan de slag met het spelervolgsysteem Dotcomclub.

Voetbalvereniging RKSV DAW (De Aanhouder Wint) is afkomstig uit Schaijk. RKSV DAW is opgericht op 31 augustus 1939 en heeft momenteel iets meer dan 1000 leden. Wij wensen RKSV DAW veel succes en plezier met het spelervolgsysteem Dotcomclub en wij kijken uit naar een mooie samenwerking.

Dotcomsport heeft in samenwerking met trainers, coaches en verenigingsmanagement het spelervolgsysteem Dotcomclub ontwikkeld. vv RKSV DAW heeft gekozen voor het gebruiksvriendelijke spelervolgsysteem van Dotcomsport, waar ook een groot aantal jeugdopleidingen/academies van betaald voetbalorganisaties en vele andere amateurverenigingen mee werken.

Ons spelervolgsysteem is, in combinatie met uw mobiele telefoon, pc of tablet, de ideale assistent van iedere (jeugd)trainer/coördinator of Technisch management!

Het spelervolgsysteem dient als stabiel platform binnen de voetbalvereniging en zorgt verder voor een gestructureerde en uniforme opleidingsweg, die bijdraagt aan de optimale ontwikkeling van voetballers. Het systeem waarborgt de continuïteit van de voetbalopleiding en zorgt ervoor dat de club minder kwetsbaar is bij verlies van belangrijk technisch kader. Het spelervolgsysteem is in staat om alle geledingen binnen de voetbalorganisatie te ondersteunen.

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.