fbpx

Blog

Update 16 juli 2020

Vandaag is er een update doorgevoerd in het spelervolgsysteem Dotcomclub. Hierbij een overzicht van de nieuwe functionaliteiten voor u als gebruiker!

Kennisbank
Dotcomsport heeft voor u als gebruiker een Kennisbank geschreven als vervanging van onze handleidingen. In de Kennisbank vindt u alle informatie omtrent het spelervolgsysteem Dotcomclub. Alle functionaliteiten worden behandeld in verschillende artikelen. U kunt, wanneer u bent ingelogd in Dotcomclub, bovenin klikken op Support en vervolgens op de Kennisbank om in de Kennisbank te komen. Per onderdeel kunt u doorklikken in de Kennisbank en zodoende de artikelen van het betreffende onderdeel inzien.

Filter Geslacht toegevoegd
In de scouting module is het filter Geslacht toegevoegd. Met de rollen Hoofdscout en Scout kan hier nu in de onderdelen Overzicht scouting en Zoeken gebruik gemaakt van worden. Met deze filter kan je eenvoudig zoeken op het geslacht.

Extra export toegevoegd
In de scouting module is een extra export toegevoegd. Met de rollen Hoofdscout en Scout kan hier gebruik gemaakt van worden in het onderdeel Zoeken. Nadat je op gescoute spelers hebt gezocht kan je nu naast de knop [EXPORT] ook klikken op [BEKNOPTE EXPORT]. Deze beknopte export bevat minder kolommen en is bedoeld voor de Scouting categorie Jeugd.

Controle bij aanmaken gescoute speler
In de scouting module is een extra controle toegevoegd bij het aanmaken van een gescoute spelers middels de Transfermarkt koppeling. Wanneer een speler wordt geselecteerd met deze koppeling en deze speler al aanwezig is in de database, wordt dit met een melding aangegeven. Zodoende wordt het aanmaken van dubbele spelers voorkomen.

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.