fbpx

Blog

Dotcomsport en SoccerPlay slaan handen ineen!

SoccerPlay (voormalig Ajax Online Academy) is reeds jarenlang het platform voor individuele trainers en clubs met een grote diversiteit aan oefenstofcontent welke is weggezet per leeftijdscategorie. Dotcomsport levert al jaren haar spelervolgsysteem aan een groot aantal voetbalclubs en heeft zich doorontwikkeld tot de entiteit op het gebied van informatieregistratie. Met ingang van heden gaan beide organisaties de krachten bundelen.

Voetbalverenigingen kunnen per direct het spelervolgsysteem Dotcomclub afnemen inclusief de oefenstof van SoccerPlay. Beide partijen zijn een sterk merk op de Nederlandse en Internationale voetbalmarkt: meer dan 500 voetbalverenigingen maken inmiddels gebruik van de diensten van Dotcomsport of SoccerPlay. Gezamenlijk reizen zij in januari ook af om een de eerste gezamenlijke klant, de Chinese topclub Beijing Guoan FC, samen te implementeren.

Volgens Sander de Goede, CEO van SoccerPlay, levert de samenwerking veel kansen op voor verenigingen: “je ziet een toenemende vraag naar een kwalitatief (video)analyse en registratiesysteem, welke eenvoudig en volledig is maar zeker ook complete oefenstof die dieper ingaat op het technisch, tactisch en mentale vlak. Dotcomsport heeft daar een geweldige applicatie voor, genaamd spelervolgsysteem Dotcomclub. De gehele voetbaltechnische organisatie en haar staf worden ondersteund op basis van specifieke rollen. Met name de compleetheid om alle wensen te kunnen ondervangen in één systeem was bij ons nog niet aanwezig. Op deze manier kunnen wij dat de verenigingen nu wel aanbieden, met behoud van onze oefenstof database.”

Johan Henkes, CEO van Dotcomsport, ziet juist de SoccerPlay database weer als mooie aanvulling: “Wij liepen vaak op tegen de vraag vanuit verenigingen om kwalitatieve oefenstof aan ons pakket toe te voegen. Dit is voor ons een absolute meerwaarde, want wij zijn van huis uit een softwarehuis en geen content leverancier. Door deze samenwerking krijgen verenigingen direct toegang tot alle functionaliteiten van SoccerPlay en is oefenstof in vorm van animaties, PDF en video content eenvoudig te raadplegen via Dotcomclub. Bovenal hebben wij veel vertrouwen in de kwaliteit van de oefenstof. Door haar jarenlange ervaring heeft SoccerPlay bewezen een continue speler te zijn met een uitstekend netwerk op de voetbalmarkt.

De verenigingen die reeds al gebruik maken van het SoccerPlay en Dotcomsport zullen op korte termijn persoonlijk benaderd worden om de mogelijkheden te bespreken. Indien organisaties logischerwijs niet kunnen wachten, neem dan gerust vast zelf contact op via Info@dotcomsport.nl.

Meer informatie Dotcomsport: www.dotcomsport.nl
Meer informatie Soccer Play: www.soccer-play.com

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.