fbpx

Blog

Go Ahead Eagles kiest voor spelervolgsysteem van Dotcomsport

Gisteren heeft de overdracht plaatsgevonden van het spelervolgsysteem Dotcomclub aan Go Ahead Eagles. In De Adelaarshorst werden alle trainers en stafleden geïnformeerd over het spelervolgsysteem.

In Nederland maken zowel 19 betaald voetbalclubs als ruim 220 amateurvoetbalverenigingen gebruik van het systeem van Dotcomsport. In het buitenland levert Dotcomsport onder meer diensten aan de Ierse voetbalbond. Dotcomsport heeft in samenwerking met trainers, coaches en clubmanagement het spelervolgsysteem Dotcomclub ontwikkeld. Go Ahead Eagles heeft ook gekozen voor het gebruiksvriendelijke spelervolgsysteem van Dotcomsport. Het systeem waarborgt de continuïteit van de voetbalopleiding en zorgt ervoor dat Go Ahead Eagles minder kwetsbaar is bij verlies van belangrijk technisch kader.

Het spelervolgsysteem dient als stabiel platform binnen de voetbalorganisatie en zorgt verder voor een gestructureerde en uniforme opleidingsweg, die bijdraagt aan de optimale ontwikkeling van voetballers. Om de ontwikkeling van de voetballers beter inzichtelijk te krijgen, is een spelervolgsysteem van groot belang. Ook kunnen de voetballers zelf hun ontwikkelpunten inzien en bijhouden. Het spelervolgsysteem Dotcomclub is, in combinatie met een mobiele telefoon, pc of tablet, de ideale assistent van iedere (jeugd)trainer/coördinator of technisch management. De gehele jeugdopleiding en het keurkorps van Hans de Koning gaan per direct aan de slag met het systeem.

Van links naar rechts: Hans Vorderman (bestuurslid algemene zaken Voetbalopleiding Go Ahead Eagles), Johan Henkes (directeur Dotcomsport) en Dennis Bekking (technisch manager Go Ahead Eagles) zijn blij met de nieuwe samenwerking (foto: René Geerars).

Bron: Go Ahead Eagles / www.ga-eagles.nl

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.