fbpx

Blog

KV Mechelen kiest ook voor het spelervolgsysteem van Dotcomsport

Dinsdagavond 16 augustus vond de uitlevering plaats van het spelervolgsysteem Dotcomclub aan KV Mechelen.
In het AFAS-stadion Achter de Kazerne werden de coördinatoren, trainers, scouting, administratie, video analisten en de medische staf geïnformeerd over het spelervolgsysteem.

KV Mechelen en Dotcomsport hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de komende jaren. Dit betekent dat KV Mechelen de komende seizoenen aan de slag gaat met het spelervolgsysteem Dotcomclub. Dotcomsport levert het spelervolgsysteem Dotcomclub inmiddels in acht verschillende landen, onder meer aan de Ierse voetbalbond en 250 verschillende voetbalorganisaties.

Dotcomsport heeft in samenwerking met trainers, coaches en clubmanagement het spelervolgsysteem ontwikkeld. KV Mechelen heeft na een uitgebreide zoektocht ook gekozen voor het gebruiksvriendelijke spelervolgsysteem van Dotcomsport. Het systeem waarborgt de continuïteit van de voetbalopleiding en zorgt ervoor dat KV Mechelen minder kwetsbaar is bij verlies van belangrijk technisch kader.

Het spelervolgsysteem dient als stabiel platform binnen de voetbalorganisatie en zorgt verder voor een gestructureerde en uniforme opleidingsweg, die bijdraagt aan de optimale ontwikkeling van voetballers. Om de ontwikkeling van de voetballers beter inzichtelijk te krijgen is een spelervolgsysteem van groot belang. Ook kunnen de voetballers zelf hun ontwikkelpunten inzien en bijhouden. Het spelervolgsysteem Dotcomclub is, in combinatie met een mobiele telefoon, pc of tablet, de ideale assistent van iedere (jeugd)trainer/coördinator of Technisch management.

kv_mechelen
Foto: Dennis Henderickx, TVJO, directeur Johan Henkes van Dotcomsport en Kurt Van Horenbeeck hoofd Algemene- Commerciële structuur zijn blij met deze nieuwe samenwerking.

Bron: KV Mechelen / www.kvmechelen.be

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.