fbpx

Blog

Dotcomsport levert FC Emmen spelervolgysteem

FC Emmen heeft een overeenkomst gesloten met Dotcomsport, een softwareleverancier die producten en diensten aanbiedt en ontwikkelt voor de voetbalmarkt. De gehele organisatie van FC Emmen zal per direct gebruik gaan maken van het webbased spelervolgsysteem, om zo nog meer inzicht te krijgen in de voortgang en ontwikkeling van haar spelers.

In Nederland maken zowel betaald voetbalclubs als ruim 200 amateurvoetbalverenigingen gebruik van het systeem van Dotcomsport. In het buitenland levert Dotcomsport onder meer diensten aan de Ierse voetbalbond.

“Met ons systeem is het mogelijk om alle relevante data van trainingsminuten en statistieken tot videomateriaal eenvoudig te registreren” vertelt directeur Johan Henkes. “Het is een totaaloplossing die clubs met één druk op de knop van alle gewenste informatie voorziet. Omdat wij bij het ontwikkelen gebruik maken van de input van clubs, is het volledig afgestemd op de eindgebruiker en dus erg gebruikersvriendelijk.” Aangesloten amateur- partnerclubs van FC Emmen krijgen ook de mogelijkheid om aan de slag te gaan met het spelervolgsysteem Dotcomclub. Dotcomsport zal hierover binnenkort contact opnemen met de aangesloten clubs.

Paul Kamphuis, manager jeugd van FC Emmen, is blij dat ze gebruik mogen gaan maken van de diensten en software van Dotcomsport. “Dit is een handige tool voor onze trainers en scouts om relevante informatie van trainingen en wedstrijden vast te leggen. Dankzij het spelervolgsysteem krijgen we een nog beter inzicht in de ontwikkeling van onze (jeugd)spelers. Daarnaast is het ook nog eens een mooi management systeem voor de organisatie van onze jeugdopleiding”

Foto: Paul Kamphuis en directeur Johan Henkes van Dotcomsport, zijn blij met deze nieuwe samenwerking.

Bron: FC Emmen / www.fcemmen.nl

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.