fbpx

Blog

Almere City FC kiest voor spelervolgsysteem van Dotcomsport

Donderdagmiddag heeft de uitlevering plaatsgevonden van het spelervolgsysteem Dotcomclub aan Almere City FC. 
In het Yanmar Stadion werden de trainers geïnformeerd over het spelervolgsysteem.

In Nederland maken zowel 18 betaald voetbalclubs als ruim 200 amateurvoetbalverenigingen gebruik van het systeem van Dotcomsport. In het buitenland levert Dotcomsport onder meer diensten aan de Ierse voetbalbond.

Dotcomsport heeft in samenwerking met trainers, coaches en clubmanagement het spelervolgsysteem Dotcomclub ontwikkeld. Almere City FC heeft ook gekozen voor het gebruiksvriendelijke spelervolgsysteem van Dotcomsport. Het systeem waarborgt de continuïteit van de voetbalopleiding en zorgt ervoor dat Almere City FC minder kwetsbaar is bij verlies van belangrijk technisch kader.

Het spelervolgsysteem dient als stabiel platform binnen de voetbalorganisatie en zorgt verder voor een gestructureerde en uniforme opleidingsweg, die bijdraagt aan de optimale ontwikkeling van voetballers. Om de ontwikkeling van de voetballers beter inzichtelijk te krijgen is een spelervolgsysteem van groot belang. Ook kunnen de voetballers zelf hun ontwikkelpunten inzien en bijhouden.

Het spelervolgsysteem Dotcomclub is, in combinatie met een mobiele telefoon, pc of tablet, de ideale assistent van iedere (jeugd)trainer/coördinator of Technisch management. De gehele jeugdopleiding en het keurkorps van Jack de Gier gaan per direct aan de slag met het systeem!

Almere city nieuwe gebruiker_website
Foto: Hoofd jeugdopleiding en trainer Rene Koster en directeur Johan Henkes van Dotcomsport, zijn blij met deze nieuwe samenwerking.

Bron: Almere City FC / www.almerecity.nl

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.