fbpx

Blog

Runner-up Jupiler League FC Eindhoven kiest voor Dotcomsport

Runner-up FC Eindhoven sluit zich ook aan bij de Dotcomsport familie.
FC Eindhoven en Dotcomsport hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Dit betekend dat zij aankomend seizoen gaan werken met het spelervolgsysteem Dotcomclub. Na een zoektocht naar een spelervolgsysteem is de organisatie uitgekomen bij Dotcomsport.

De nummer twee van de Jupiler League in het seizoen 2014-2015 heeft gekozen voor het gebruiksvriendelijke spelervolgsysteem van Dotcomsport, waar ook een groot aantal andere jeugdopleidingen/academies van betaald voetbalorganisaties en vele amateurverenigingen mee werken. Het systeem is dé totaaloplossing voor voetbalorganisaties, samengesteld voor en door trainers, coördinatoren en technische commissies van verschillende voetbalorganisaties. Bij het spelervolgsysteem staan eenvoud en betrouwbaarheid centraal en het creëert een uniforme werkwijze voor heel de voetbalorganisatie.

Het spelervolgsysteem Dotcomclub is, in combinatie met een mobiele telefoon, pc of tablet, de ideale assistent van iedere (jeugd)trainer/coördinator of technisch management! Het dient als stabiel platform binnen de voetbalvereniging en zorgt verder voor een gestructureerde en uniforme opleidingsweg, die bijdraagt aan de optimale ontwikkeling van voetballers.

Het systeem waarborgt de continuïteit van de voetbalopleiding en zorgt ervoor dat de club minder kwetsbaar is bij verlies van belangrijk technisch kader. Het spelervolgsysteem is in staat om alle geledingen binnen de voetbalorganisatie te ondersteunen.

Wij wensen FC Eindhoven veel succes en plezier met het spelervolgsysteem Dotcomclub en kijken uit naar een mooie samenwerking!

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.