fbpx

Blog

FC Abcoude en Dotcomsport slaan de handen ineen!

Op sportpark De Hollandse Kade vond op maandag 20 september de uitlevering plaats van het spelervolgsysteem Dotcomclub voor FC Abcoude. Trainers van de club werden geïnformeerd over het spelervolgsysteem door Jesse Oving, Sales en Support Manager van Dotcomsport.

FC Abcoude en Dotcomsport slaan de handen ineen en gaan de komende jaren samenwerken met het spelervolgsysteem Dotcomclub. De heldere demonstratie van het spelervolgsysteem betekende het startpunt van de samenwerking.

FC Abcoude is een gezellige vereniging met ambitie. Naast de samenwerking met Dotcomsport is de club ook van plan om een nieuw clubhuis te bouwen die voldoet aan de eisen van de huidige tijdsgeest, waarbij sportplezier voor leden en gasten behouden blijft. Het is duidelijk dat FC Abcoude in 2021 bezig is om de vereniging verder te ontwikkelen en ook de leden meer plezier te laten beleven.

Het spelervolgsysteem Dotcomclub is dé totaaloplossing voor voetbalorganisaties, samengesteld voor en door trainers, coördinatoren en technische commissies van verschillende voetbalorganisaties. Bij het spelervolgsysteem staan eenvoud en betrouwbaarheid centraal en het creëert een uniforme werkwijze voor de hele voetbalorganisatie.

Het spelervolgsysteem is in staat om alle geledingen binnen de voetbalorganisatie te ondersteunen. Het systeem waarborgt de continuïteit van de voetbalopleiding en zorgt ervoor dat de club minder kwetsbaar is bij verlies van belangrijk technisch kader.

Ook dient het spelervolgsysteem als stabiel platform binnen de voetbalorganisatie en zorgt het verder voor een gestructureerde en uniforme opleidingsweg, die bijdraagt aan de optimale ontwikkeling van voetballers. De webbased applicatie is, in combinatie met een mobiele telefoon, pc of tablet, de ideale assistent van iedere (jeugd)trainer/coördinator of Technisch management.

FC Abcoude en Dotcomsport kijken uit naar deze mooie en succesvolle samenwerking!

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.