fbpx

Blog

Bezoek aan Mahd Academy in Saoedi-Arabië een groot succes

In de tweede week van september was Dotcomsport op locatie bij de Mahd Academy in Saoedi-Arabië. Johan Henkes (CEO Dotcomsport) en Jesse Oving (Sales & Support Manager) waren in Riyadh om de gehele staf van verschillende seminars  te voorzien.

De Mahd Academy, een initiatief vanuit de overheid dat sportprogramma’s beheert, is eerder dit jaar een samenwerkingsovereenkomst met Dotcomsport aangegaan. De ambitie van Saoedi-Arabië is om de komende jaren het talent en de vaardigheden van zo’n miljoen kinderen te meten met de verschillende tools van Dotcomsport. Daarnaast is het doel om ervoor te zorgen dat de prestaties van huidige sporters verbeteren en dat er meer talent doorbreekt in het land. Dotcomsport gaat de Mahd Academy helpen bij de administratie, registratie en verwerking van al deze sportersdata.

Tijdens het bezoek zijn alle modules uitgebreid behandeld met de verschillende gebruikersgroepen: administratie, coördinatoren, trainers, teammanagers, scouting, medisch en videoanalyse. Jesse Oving: “Het was heel mooi om te zien dat de meeste gebruikers al veel zaken hadden geregistreerd in onze software. Dit benadrukt nogmaals dat onze tools erg gebruikersvriendelijk zijn en daarnaast dat het enthousiasme van de stafleden groot is. Ook tijdens het geven van de seminars was er veel enthousiasme en kwamen er hele goede vragen aan bod. Ik ben trots op het feit dat wij als Dotcomsport kunnen bijdragen aan dit mooie project!”.

Johan Henkes van Dotcomsport: “Saoedi-Arabië doet er alles aan om een topsportklimaat te ontwikkelen. We zijn er trots op dat ze kiezen voor onze tools als ondersteuning hierbij. De Mahd Academy gaat niet alleen gebruikmaken van het Club Management Platform Dotcomclub; we fungeren met onze data ook als adviesorgaan voor het management- en trainers van spelers. Zo wordt het voor hen nog eenvoudiger om de vaardigheden van atleten te meten en verbeteren. Dat moet zorgen voor een optimaal topsportklimaat in het land. Dit is een prestigieus project, met flinke ambities, waar we graag onderdeel van uitmaken.”

Het bezoek aan de Mahd Academy was een groot succes. Alle stafleden kunnen met veel enthousiasme en tevens goed geschoold aan de slag met de tools van Dotcomsport. Op naar een mooie samenwerking!


Johan Henkes (CEO Dotcomsport) met Abdullah Hammad (President Mahd Academy)

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.