fbpx

Blog

TrainersMagazine en Dotcomsport slaan handen ineen!

Het Voetbal PlusPakket: Krachten bundelen voor optimaal (voetbal) resultaat

De beste spelers maken nog niet het beste team. TrainersMagazine is al sinds 1996 het platform voor trainers en clubs met een grote diversiteit aan content. Dotcomsport levert al jaren haar Spelervolgsysteem aan een groot aantal voetbalclubs en heeft zich doorontwikkeld tot de entiteit op het gebied van informatieregistratie. Met ingang van heden gaan beide spelers de krachten bundelen. Voetbalverenigingen kunnen nu het Spelervolgsysteem Dotcomclub afnemen inclusief de oefenstof van TrainersMagazine. De naam van dit nieuwe team: Het Voetbal PlusPakket.

Beide partijen zijn een sterk merk op de Nederlandse voetbalmarkt: meer dan 500 voetbalverenigingen maken inmiddels gebruik van de diensten van TrainersMagazine, Voetbal Club 2000 of Dotcomsport.

Volgens formulemanager van TrainersMagazine Paul van Veen levert de samenwerking veel extra kansen op voor verenigingen: “je ziet een toenemende vraag naar een kwalitatief (video)analyse en registratiesysteem, welke eenvoudig en volledig is. Dotcomsport heeft daar een geweldige applicatie voor, genaamd spelervolgsysteem Dotcomclub. De gehele voetbaltechnische organisatie en haar staf worden ondersteund op basis van specifieke rollen. Met name de compleetheid om alle wensen te kunnen ondervangen in één systeem was bij ons nog niet aanwezig. Op deze manier kunnen wij dat de verenigingen nu wel aanbieden, met behoud van alle andere opties, zoals onze oefenstof database.”

Johan Henkes van Dotcomsport ziet juist deze database weer als welkome aanvulling: “Wij liepen vaak op tegen de vraag vanuit verenigingen om kwalitatieve oefenstof aan ons pakket toe te voegen. Dat is voor ons weer lastig, want wij zijn van huis uit een IT-ontwikkelaar. Door deze samenwerking krijgen verenigingen nu wel toegang tot meer dan 2000 gerubriceerde oefenvormen en 500 trainingen. Daarnaast hebben wij veel vertrouwen in de kwaliteit van de oefenstof. Door haar jarenlange ervaring heeft TrainersMagazine bewezen een continue speler te zijn op de voetbalmarkt met kwalitatieve content.”

Het komende jaar wordt achter de schermen druk gewerkt aan het koppelen van de verschillende applicaties. Johan Henkes: “we willen dat straks via het spelervolgsysteem Dotcomclub de oefenstof van Trainersmagazine direct te benaderen is. Dat vraagt om aanpassingen aan beide platforms waar we nu druk mee bezig zijn.” Tot die tijd maken de verenigingen nog gebruik van beide omgevingen.
De verenigingen die reeds gebruik maken van het spelervolgsysteem Voetbal Club 2000 of Dotcomsport krijgen binnenkort de mogelijkheid om dit op te waarderen naar het PlusPakket! Hiermee kunnen Voetbal Club 2000 gebruikers direct profiteren van het complete spelervolgsysteem Dotcomclub en alle Dotcomsport gebruikers krijgen meteen de mogelijkheid om de oefenstof content van Trainersmagazine in te zetten!

Wilt u weten wat het Voetbal PlusPakket voor uw club kan betekenen?
Voor het Dotcomsport PlusPakket kijk op Dotcomsport
Voor het Trainers Magazine PlusPakket kijk op VoetbalClub2000

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.