fbpx

Blog

Willem II kiest voor Dotcomsport

Joris Mathijsen (technisch directeur Willem II), Johan Henkes (directeur Dotcomsport) en Bastiaan Riemersma (hoofd Willem II Voetbalacademie) zijn blij met de nieuwe samenwerking.

Vorige week vond de uitlevering plaats van het spelervolgsysteem ‘Dotcomclub’ aan de Willem II Voetbalacademie. In het Koning Willem II stadion werden de coördinatoren, trainers, administratie, video-analisten en de medische staf geïnformeerd over het spelervolgsysteem.

Komende seizoenen
De Willem II Voetbalacademie en Dotcomsport hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de komende jaren. Dit betekent dat Willem II de komende seizoenen aan de slag gaat met het spelervolgsysteem Dotcomclub. Dotcomsport levert het spelervolgsysteem Dotcomclub inmiddels in 15 verschillende landen en 300 verschillende voetbalorganisaties.

Spelersvolgsysteem
Dotcomsport heeft in samenwerking met trainers, coaches en clubmanagement het spelervolgsysteem ontwikkeld. Willem II heeft na een uitgebreide zoektocht ook gekozen voor het gebruiksvriendelijke spelervolgsysteem van Dotcomsport. Het systeem waarborgt de continuïteit van de voetbalopleiding en zorgt ervoor dat Willem II minder kwetsbaar is bij verlies van belangrijk technisch kader.

Optimale ontwikkeling
Het spelervolgsysteem dient als stabiel platform binnen de voetbalorganisatie en zorgt verder voor een gestructureerde en uniforme opleidingsweg, die bijdraagt aan de optimale ontwikkeling van voetballers. Om de ontwikkeling van de voetballers beter inzichtelijk te krijgen is een spelervolgsysteem van groot belang. Ook kunnen de voetballers zelf hun ontwikkelpunten inzien en bijhouden. Het spelervolgsysteem Dotcomclub is, in combinatie met een mobiele telefoon, computer of tablet de ideale assistent voor iedere (jeugd)trainer/coördinator of technisch management.

Bron: Willem II / www.willem-ii.nl

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.