fbpx

Blog

Jeugd Excelsior Rotterdam aan de slag met Dotcomsport

Op de foto: Ferry de Haan (Algemeen Directeur Excelsior Rotterdam), Johan Henkes (Directeur Dotcomsport), Marco van Lochem (Hoofd opleidingen Excelsior Rotterdam) en Jesse Oving (Sales Dotcomsport) kijken uit naar deze nieuwe samenwerking.

Excelsior Rotterdam en Dotcomsport hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de komende jaren.
Dit betekent dat ook Excelsior Rotterdam de komende seizoenen aan de slag gaat met het spelervolgsysteem Dotcomclub. Dotcomsport levert het spelervolgsysteem Dotcomclub inmiddels in 15 verschillende landen en ruim 400 verschillende voetbalorganisaties.

Spelervolgsysteem
Op zaterdag 11 augustus 2018 vond de uitlevering plaats van het spelervolgsysteem Dotcomclub aan Excelsior Rotterdam. Op het trainingscomplex werden de coördinatoren, trainers, en de medische staf geïnformeerd over het spelervolgsysteem.

Continuïteit
Dotcomsport heeft in samenwerking met trainers, coaches en clubmanagement het spelervolgsysteem ontwikkeld. Excelsior Rotterdam heeft ook gekozen voor het gebruiksvriendelijke spelervolgsysteem van Dotcomsport. Het systeem waarborgt de continuïteit van de voetbalopleiding en zorgt ervoor dat Excelsior Rotterdam minder kwetsbaar is bij verlies van belangrijk technisch kader.

Optimale ontwikkeling
Het spelervolgsysteem dient als stabiel platform binnen de voetbalorganisatie en zorgt verder voor een gestructureerde en uniforme opleidingsweg, die bijdraagt aan de optimale ontwikkeling van voetballers. Om de ontwikkeling van de voetballers beter inzichtelijk te krijgen is een spelervolgsysteem van groot belang. Ook kunnen de voetballers zelf hun ontwikkelpunten inzien en bijhouden. Het spelervolgsysteem Dotcomclub is, in combinatie met een mobiele telefoon, computer of tablet de ideale assistent voor iedere (jeugd)trainer/coördinator of technisch management.

Bron: Excelsior Rotterdam / www.sbvexcelsior.nl

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.