fbpx

Blog

Ook Goalkeeper Development NL aan de slag met Dotcomsport

Van links naar rechts: Sjoerd Rijper (Directeur GDN / Goalkeeper Coach), Johan Henkes (Directeur Dotcomsport) en Sander Westerveld (Adviseur GDN) zijn blij met de nieuwe samenwerking.

Goalkeeper Development NL en Dotcomsport hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Dit betekent dat ook zij de komende jaren gaan werken met het spelervolgsysteem Dotcomclub. Het spelervolgsysteem gaat bijdragen aan de ontwikkeling van de dienstverlening bij voetbalverenigingen binnen het GDN concept ‘Ondersteuning en Begeleiding’.

GDN ondersteunt en begeleidt voetbalverenigingen op het specialistische vlak van keepers en clubkeeperstrainers en biedt een volledige invulling aan de vraagstukken rondom de keepers van een voetbalvereniging. Door een uniek concept met o.a. begeleiding van de clubkeeperstrainers, persoonlijke jaarplanningen en doelstellingen per keeper en diverse workshops wordt de keepersopleiding gestructureerd en geïntegreerd in de jeugdopleiding.

Dit doen zij met maar één doelstelling; betere en complete keepers in het Nederlandse voetbal te krijgen die goed voorbereid de overstap kunnen maken naar de hoofdmacht van de vereniging of aansluiting vinden bij een betaald voetbalorganisatie.

Sjoerd Rijper (Directeur GDN) over de nieuwe samenwerking:

“Wij zijn verheugd met de samenwerking met Dotcomsport omdat hun spelervolgsysteem bijdraagt aan de ontwikkeling van onze dienstverlening bij voetbalverenigingen binnen het GDN concept ‘Ondersteuning en Begeleiding’.

Het gebruik van het platform van Dotcomsport is voor Goalkeeper Development NL een volgende stap van professionalisering. Het digitaal kunnen invoeren van beoordelingen van hun keepers maakt het eenvoudiger voor de clubkeeperstrainers en helpt het ons verder in het nog beter kunnen analyseren van de ontwikkeling van de keepers. Hiermee wordt het mogelijk om een goede persoonlijke jaarplanning voor de keeper samen te stellen waardoor de ontwikkeling van de keeper nog gerichter wordt en prestatieverhogend werkt.

Met een persoonlijke toegang kan de keeper, naast zijn/haar jaarplanningen en advies die door ons wordt uitgereikt, ook de eigen ontwikkeling goed volgen waarmee de persoonlijke betrokkenheid van de keeper verhoogd wordt.”

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.