fbpx

Blog

VVV-Venlo en Helmond Sport tekenen overeenkomst met Dotcomsport

Betaald voetbal clubs VVV-Venlo en Helmond Sport hebben met Dotcomsport een overeenkomst getekend voor de in gebruikname van het webbased spelervolgsysteem Dotcomclub.

De RJO (Regionale Jeugd Opleiding) realiseert met het spelervolgsysteem de mogelijkheid om de ontwikkeling van de opleiding structureel vast te leggen (voortgang in de ontwikkeling, resultaten, POP documenten enz.).
Ook wordt de gedoceerde oefenstof bewaard en vindt er kennis uitwisseling plaats tussen de trainers. Het systeem heeft naast het trainersgedeelte ook een inlogportaal voor de spelers, waardoor de trainer eenvoudig informatie kan delen met zijn selectie (wedstrijdgegevens, trainingsgegevens, Video analyses etc). Tevens kunnen Scouts, Medische stafleden en Coördinatoren met hun eigen rol inloggen om specifieke zaken te registreren.
Het implementeren van informatietechnologie (ICT) past in de ontwikkeling van het verder professionaliseren van de RJO, omdat de vastgelegde gegevens trainers en coördinatoren ondersteunt in het eenduidig volgen en verder ontwikkelen van visie binnen de opleiding. Door middel van de webbased Dotcomclub applicatie kunnen alle medewerkers welke rechten hebben in het systeem, overal waar internet voorhanden is, gegevens gaan bijhouden van de spelers of selecties. Registratie door trainers kan daarnaast zelfs al langs de kant van het veld met de mobiele telefoon of tablet!
Op maandag 10 februari werden in het het Seacon Stadion – De Koel – de trainers van VVV-Venlo geschoold. Op maandag 17 februari worden de trainers van Helmond Sport geschoold (Lavans Stadion).

Bron: Voetbalacademie VVV / Helmond Sport / http://www.voetbalacademievvvhs.nl/

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.