fbpx

Blog

Rugby Nederland tekent samenwerkingsovereenkomst met Dotcomsport voor de komende jaren

Dotcomsport en Rugby Nederland hebben een overeenkomst getekend voor een unieke samenwerking. Dotcomsport is een softwareleverancier die producten en diensten aanbiedt en ontwikkelt voor de sportmarkt, met onder andere het Talentvolgsysteem Dotcombond. Het systeem is momenteel al reeds operationeel bij een groot aantal sportorganisaties en Bonden.

Het talentvolgsysteem van Dotcomsport is dé ondersteuning voor interactie tussen sporters en hun begeleiding. Het zorgt voor een altijd up-to-date overzicht van verrichtingen en ontwikkelingen van sporters en hun staf.
Alle belangrijke facetten van het monitoren komen via een eenvoudige interface naar voren. Deze webbased applicatie is altijd en overal online bruikbaar met een mobiele telefoon, pc of tablet.
Daarnaast is het systeem, samen met het technisch management van de bond, volledig afgestemd op de wensen van rugbyorganisaties!

Rugby Nederland wil met het Talentvolgsysteem een uniforme werkwijze creëren binnen de organisatie. Zij zien in het Talentvolgsysteem van Dotcomsport een inzichtelijke centrale opslagplaats voor alle data, die bovenal zeer gebruiksvriendelijk is. De applicatie zal gefaseerd worden uitgerold binnen de verschillende selecties.

Met deze nieuwe samenwerking, zullen Dotcomsport en Rugby Nederland per direct als partner aan elkaar verbonden zijn.

Foto%20ondertekening%202016
Op de foto: Technisch directeur Gareth Gilbert, Directeur Dotcomsport Johan Henkes en Coördinator Topsport Aletta de Rooij.

Bron: Rugby Nederland / www.rugby.nl

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.