fbpx

Blog

Fortuna Sittard professionaliseert verder met het spelervolgsysteem Dotcomclub

Afgelopen week vond de overdracht plaats van het spelervolgsysteem Dotcomclub aan Fortuna Sittard.
Op het jeugdcomplex in Buchten werden alle Academy-trainers geïnformeerd over het spelervolgsysteem en de vele mogelijkheden die het biedt. Directeur Johan Henkes van Dotcomsport (foto: rechts) en Secretaris Voetbalzaken van Fortuna Sittard Danny van der Weerden (foto: links) zijn blij met de nieuwe samenwerking. Het is een volgende stap in de verdere professionalisering van de Fortuna Sittard Academy.

In Nederland maken 23 betaald voetbal organisaties en ruim 275 amateurclubs gebruik van het systeem van Dotcomsport. In het buitenland levert Dotcomsport haar applicatie inmiddels in 15 verschillende landen. Het spelersvolgsysteem Dotcomclub is ontwikkeld in samenwerking met trainers, coaches en clubmanagement. Reden voor Fortuna Sittard om ook te kiezen voor het gebruiksvriendelijke spelervolgsysteem van Dotcomsport. Het systeem waarborgt alle reeds verzamelde en actuele data in de historie van de Academy.

Het spelervolgsysteem dient als stabiel platform binnen de voetbalorganisatie en zorgt voor een gestructureerde en uniforme opleidingsweg, die bijdraagt aan de optimale ontwikkeling van voetballers. Om de ontwikkeling van de voetballers beter inzichtelijk te krijgen, is een spelervolgsysteem van groot belang. Met behulp van het systeem kunnen de spelers zelf hun ontwikkelpunten inzien en bijhouden. Voor iedere Academy-trainer of het technisch management is het spelervolgsysteem Dotcomclub, in combinatie met een mobiele telefoon, pc of tablet, de ideale assistent.
De gehele Academy van Fortuna Sittard gaat per direct aan de slag met het spelervolgsysteem.

Bron: Fortuna Sittard / www.fortunasittard.nl

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.