fbpx

Blog

Wederom een nieuwe gebruiker over de grens: Royal Antwerp Football Club

RAFC JEUGD VOLGT SPELERS ONLINE OP.

Onze RAFC Jeugdopleiding heeft een overeenkomst getekend met Dotcomsport voor de in gebruikname van het webbased spelervolgsysteem Dotcomclub. De RAFC Jeugd realiseert met het spelervolgsysteem de mogelijkheid om de ontwikkeling van de opleiding structureel vast te leggen (voortgang in de ontwikkeling, resultaten, POP-documenten enz.). Ook wordt de gedoceerde oefenstof bewaard en vindt er kennis uitwisseling plaats tussen de trainers.

Het systeem heeft naast het trainersgedeelte ook een inlogportaal voor de spelers, waardoor de trainer eenvoudig informatie kan delen met zijn selectie (wedstrijdgegevens, trainingsgegevens, video-analyses, etc.).

Tevens kunnen scouts, medische stafleden en coördinatoren met hun eigen rol inloggen om specifieke zaken te registreren.

Het implementeren van informatietechnologie (ICT) past in de ontwikkeling van het verder professionaliseren van de opleiding. De vastgelegde gegevens ondersteunen onze trainers en coördinatoren immers in het eenduidig volgen en verder ontwikkelen van visie binnen de opleiding.
Door middel van de webbased Dotcomclub applicatie kunnen alle medewerkers welke rechten hebben in het systeem, overal waar internet voorhanden is, gegevens gaan bijhouden van de spelers of selecties. Registratie door trainers kan daarnaast zelfs al langs de kant van het veld met de mobiele telefoon of tablet. RAFC en Dotcomsport kijken dan ook uit naar een goede langdurige samenwerking!

Bron: Royal Antwerp Football Club / www.rafc.be

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.