fbpx

Blog

Gebruiker aan het woord: Leen den Boer.

Waarvoor gebruikt u nou het systeem van Dotcomsport? En hoe gebruiken anderen het systeem, voor welke doeleinden en met welke resultaten? In deze blogreeks willen wij gebruikers van Dotcomclub een platform geven zodat zij kunnen vertellen over hun ervaringen met het systeem binnen het voetbal.

Wie is Leen den Boer?
In de eerste versie van deze reeks is Leen den Boer aan het woord. De 53-jarige video analist van Go Ahead Eagles en hoofdtrainer bovenbouw bij VV Zeewolde. Bij VV Zeewolde is Leen ook trainer bij de JO15-1 en is hij het aanspreekpunt wanneer het gaat om Dotcomsport-kwesties. Een man die dus veel weet van het systeem.
Leen is al bijna 4 jaar met veel plezier werkzaam in het betaalde voetbal. Waar hij begon als vrijwilliger bij NEC Nijmegen. Na een jaar NEC belandde Leen bij Almere City voor 2 jaren. Zoals bovenstaand al te lezen was, is hij op dit moment actief voor Go Ahead Eagles.

Waar wordt Dotcomclub voor gebruikt?
Op de vraag waarvoor Leen Dotcomclub gebruikt krijgen wij een tal aan antwoorden. Het systeem wordt bijvoorbeeld gebruikt als spelervolgsysteem, als opslag medium voor de zelf gemaakte trainingen, als opslag voor filmbeelden van de wedstrijden en er wordt gebruik gemaakt van de trainingen die al beschikbaar zijn in de database van het systeem.
Er worden ook meerdere testen gedaan aan de hand van Dotcomclub door Leen. Zo wordt de groeispurttest gedaan en kan Leen zijn testen los van dotcomclub ook goed in de software verwerken.
De informatie die veelal wordt gebruikt zijn de beoordelingsformulieren, het registratiesysteem van zowel wedstrijden als trainingen en het opslagmedium. “Ikzelf gebruik het ook om beelden en informatie te delen met mijn spelers” geeft Leen aan, die dit jaar ook voor het eerst het trainer beoordelingssysteem gebruikt.
De voordelen van Dotcomclub.
Uiteindelijk moet Dotcomclub voor uw voetbalvereniging voordelen opleveren. Welke voordelen heeft Dotcomclub dan voor uw vereniging volgens Leen?
“Het is een ideaal en gebruikersvriendelijk systeem, waar zowel professionals als vrijwilligers goed mee kunnen werken omdat het overzichtelijk en logisch is ingericht”. De service, ondersteuning en updates die worden uitgevoerd door Dotcomsport zijn een groot voordeel, ook omdat ze altijd gericht zijn naar de praktijk.
Wanneer er structureel gebruik wordt gemaakt is het geen tijdrovend systeem, wat voor een trainer/coach een belangrijk item is. Trainers moeten immers trainen en zo min mogelijk administratief belast worden.

Hoe Leen het systeem kort zou beschrijven?
Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en een meegaand met de wensen en eisen uit het werkveld.
“Voor een trainer, technische commissie en het interne scoutingsapparaat is het de tool, zowel bij betaald voetbal organisaties als bij amateurclubs”. Leen geeft aan dat hij bij verschillende clubs research heeft gedaan naar diverse systemen en dat hij Dotcomclub daarom voor iedere club interessant zou vinden.

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.