fbpx

Blog

FC Rijnvogels tekent overeenkomst met Dotcomsport

FC Rijnvogels en Dotcomsport hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de komende jaren.
De komende jaren gaat ook de grote amateur voetbalclub, FC Rijnvogels, gebruik maken van het spelervolgsysteem Dotcomclub. Na een langdurige zoektocht is de organisatie uitgekomen bij Dotcomsport aangezien Dotcomsport betrouwbaar, innovatief en eenvoudig te hanteren is.

Dotcomsport heeft in samenwerking met trainers, coaches en verenigingsmanagement het spelervolgsysteem Dotcomclub ontwikkeld. FC Rijnvogels heeft gekozen voor het gebruiksvriendelijke spelervolgsysteem van Dotcomsport, waar ook een groot aantal jeugdopleidingen/academies van betaald voetbalorganisaties en vele amateurverenigingen mee werken.

Het systeem is een totaaloplossing voor voetbalorganisaties, samengesteld voor en door trainers, coördinatoren en technische commissies van verschillende voetbalorganisaties. Bij het spelervolgsysteem staan eenvoud en betrouwbaarheid centraal en het creëert een uniforme werkwijze voor heel de voetbalorganisatie.

Het spelervolgsysteem is in staat om alle geledingen binnen de voetbalorganisatie te ondersteunen. Het systeem waarborgt de continuïteit van de voetbalopleiding en zorgt ervoor dat de club minder kwetsbaar is bij verlies van belangrijk technisch kader.

Het spelervolgsysteem dient als stabiel platform binnen de voetbalorganisatie en zorgt verder voor een gestructureerde en uniforme opleidingsweg, die bijdraagt aan de optimale ontwikkeling van voetballers. Onze webbased applicatie is, in combinatie met uw mobiele telefoon, pc of tablet, de ideale assistent van iedere (jeugd)trainer/coördinator of Technisch management!

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.