fbpx

Blog

VoetbalCity tekent samenwerkingsovereenkomst met Dotcomsport

VoetbalCity (Igor van Gelderen) en Dotcomsport gaan een samenwerking aan.

VoetbalCity is partner van verenigingen door middel van het ondersteunen van het jeugdkader door middel van: trainerscursussen, schrijven van leerlijnen en jaarplannen voor de verschillende leeftijdscategorieën. VoetbalCity is met haar voetbalstad, het grootste voetbalfeest van Nederland, al bij een 500-tal verenigingen geweest om onder andere de afsluit dag, de opstart dag, een jubileum te ondersteunen. De voetbalstad bouwt een voetbalveld om tot … Voetbalstad!

Igor van Gelderen, eigenaar VoetbalCity, heeft ervaring met verschillende spelervolgsystemen die er worden aangeboden. “Ik weet door mijn ervaringen dan ook dat het spelervolgsysteem van Dotcomsport de beste op de markt is. Naast de vele mogelijkheden vanuit het systeem wordt ook de helpdesk als zeer prettig ervaren. Het helpt de gebruikers enorm dat zij gelijk ergens terecht kunnen met de vragen en dat zij op een uitermate correcte en vriendelijke manier worden geholpen. VoetbalCity is dan ook erg content dat zij zich vanaf heden dealer van het spelervolgsysteem Dotcomclub mag noemen”, aldus Igor van Gelderen.

Dotcomsport heeft in samenwerking met trainers, coaches en verenigingsmanagement het spelervolgsysteem Dotcomclub ontwikkeld. Het spelervolgsysteem is dé totaaloplossing voor uw voetbalorganisatie, samengesteld voor en door trainers, coördinatoren en technische commissies van verschillende voetbalorganisaties. Dotcomclub zorgt, ongeacht het niveau, voor een gestructureerde opleidingsweg, die bijdraagt aan de optimale ontwikkeling van voetballers. Onze applicatie is, in combinatie met uw mobiele telefoon of tablet, de ideale assistent van iedere (jeugd)trainer/coördinator of TC!

Op de foto: Eigenaar VoetbalCity Igor van Gelderen en Directeur Dotcomsport Johan Henkes.

Meer informatie over VoetbalCity: http://voetbalcity.nl/

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.