fbpx

Blog

Dotcomsport verstevigt de samenwerking in de Caribbean tijdens de zomerstop

Gedurende de zomerstop heeft Dotcomsport niet stil gezeten. Oprichter Johan Henkes en International Accountmanager Mark Verbeek bezochten deze zomer Bonaire en Aruba. Tijdens hun bezoek werden er verschillende coaching sessies georganiseerd voor lokale Club Coaches en met Bondsadministratoren.

Sinds de samenwerking tussen Dotcomsport en de Federashon Futbol Boneriano (FFB) was het de eerste keer dat Johan Henkes en Mark Verbeek een bezoek brachten aan Bonaire. FFB werkt met de software van Dotcomsport en om het gebruik hiervan nog verder te verbeteren werden door Johan en Mark scholing sessies georganiseerd. Daarnaast zijn er ook trainingen verzorgd voor Coach Educators, die op Bonaire dagelijks verschillende trainers opleiden. Mark Verbeek: “Doordat we zowel de Club Coaches als de Coach Educators bijscholen in het gebruik van onze software, worden op alle lagen van de ontwikkeling van het voetbal op Bonaire verbeteringen doorgevoerd. Als iedereen het systeem beter gebruikt, verbeteren de resultaten ook direct.”

Naast het bijscholen van Coaches en Educators in het gebruik van Dotcomsport, hebben Mark en Johan ook meegeholpen aan het overzichtelijk opzetten van de software voor de Bondsadministrator. “Wanneer de software vanaf het begin van het seizoen goed staat ingeregeld, zorgt dat gedurende het verloop van het seizoen voor duidelijk overzicht.” Daarnaast is er wekelijks contact tussen de Bondsadministrator en Dotcomsport.

Van Bonaire werd de reis voortgezet op Aruba, waar het bezoek voornamelijk in het teken stond van bijscholing. Johan Henkes: “Het was ondertussen de derde keer dat we onze partners van de Arubaanse Voetbalbond (AVB) bezochten en het is altijd goed om iedereen de nieuwste ontwikkelingen van Dotcomsport te presenteren. Bovendien is dit het eerste seizoen van de nieuwe Technisch Directeur Stanley Menzo, en was het fijn om de voormalig speler van Ajax bij zijn nieuwe werkgever te ontmoeten.”

Tijdens het bezoek werden er verschillende scholing sessies gehouden met de AVB Academy Coaches. Deze sessies deed Dotcomsport samen met Head of Academy David Abdul.

Ook werden er, net als op Bonaire, sessies gedaan met Club Coaches en hebben Mark en Johan gezorgd dat ook op Aruba de software van Dotcomsport optimaal klaarstaat voor een succesvol seizoen.

Het bezoek was een groot succes en voor zowel Dotcomsport als voor de FFB en AVB is het van grote meerwaarde om nauw contact te houden. Op deze manier kan de ontwikkeling van het voetbal in de Caribbean met het slimme Club Management Systeem verder versterkt worden en bijdragen aan mooie successen.

Bekijk hier ook het interview met Johan Henkes in een uitzending van het Bonaire Journaal (video).

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.

DotcomCoach

Activeer je DotcomCoach jaarlicentie en krijg de eerste 14 dagen een gratis proefperiode.

Om uw betaalgegevens te verifiëren zal er een bedrag van €1,00 worden afgeschreven.